Αποκτήστε σε Flash Sales στα 65€ το HAFURY UMAX με 2GB/16GB και 4500mAh μπαταρία!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω άλλη μία φοβερή προσφορά. Το μόνο θέμα είναι ότι είναι για περιορισμένη ποσότητα, αλλιώς από τιμή θα βρείτε ένα καλό κινητό σε τιμή χώμα!Μιλάμε για το Hafury Umax, ένα κινητό με 6άρα οθόνη, 2GB RAM/16GB ROM και 4500mAh μπαταρία!Το Hafury Umax όπως είπαμε έρχεται με 6άρα οθόνη, με προστασία 2.5D γυαλί και με ανάλυση 1280 x 720p και 10 σημεία επαφής. Η οθόνη όπως βλέπετε λοιπόν είναι αρκετά μεγάλη για να μπορείτε να βλέπετε άνετα ταινίες ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Το κινητό βγαίνει σε μαύρο ή σε χρυσό. Τα κύρια μέρη του κινητού είναι από πλαστικό. Οι διαστάσεις του κινητού είναι 16.6 x 8.4 x 0.98cm και ζυγίζει 221g.

Το Hafury Umax έρχεται με Android 7.0 έτοιμο να τρέξει από το εργοστάσιο, οπότε δεν έχετε να πειράξετε τίποτα εσείς. Για επεξεργαστή έχει τον γνωστό μας τετραπύρηνο MTK6580 χρονισμένο στα 1.3GHz. Το κινητό έρχεται με 2GB RAM και 16GB εσωτερικού χώρου, ενώ υποστηρίζει και επέκταση του εσωτερικού χώρου μέσω TF card μέχρι και 256GB!

Σαν πίσω κύρια κάμερα το Hafury Umax διαθέτει μία των 13MP με 2 x 500mha LED flash, ενώ η μπροστινή είναι μία των 5MP. Το κινητό υποστηρίζει 3G, ενώ μπορεί να πάρει 2 micro sim κάρτες. Υποστηρίζει ακόμα συνδέσεις με άλλες συσκευές ή κινητά μέσω ΒΤ.

Το κινητό είναι εφοδιασμένο με μία αποσπώμενη μπαταρία των 4500mAh, που σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα κρατάει το κινητό για τουλάχιστον 3-4 ημέρες. Το κινητό φυσικά υποστηρίζει Ελληνικά, όπως και άλλες γλώσσες.

Το Hafury Umax είναι ένα καλό κινητό, με καλά χαρακτηριστικά και πολύ μεγάλη μπαταρία και φυσικά πολύ χαμηλή τιμή! Μπορείτε να το αποκτήσετε από το TomTop στην προνομιακή τιμή των 69.99$, αλλά για λίγο όμως καθότι στις 24 Απριλίου η τιμή του ανεβαίνει στα 89.99$ αλλά και με 2 δωράκια.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com