Αποκτήστε το Xiaomi Huami Amazfit Smartband στα 59.99$ και όχι στα 100$ που ανακοινώθηκε!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε γράψει ότι η Huami ανακοίνωσε ένα νέο smartband που εξειδικεύεται στην συλλογή δεδομένων σχετικά με την καρδιακή λειτουργία, πριν από 3 ημέρες, το Xiaomi Huami Amazfit Smartband. Το εν λόγο smartband είχε ανακοινωθεί ότι θα πουλιέται στην τιμή των 100$ περίπου, μία τιμή υψηλή έχω να πω. Τι θα λέγατε όμως εάν σας έλεγα ότι το βρήκα σε πολύ γνωστό κατάστημα στα μισά περίπου λεφτά, δηλαδή στα 59.99!?Το Xiaomi Huami Amazfit Smartband είναι ένα wearable που κυκλοφόρησε προχθές, με κύριες λειτουργίες την καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας. Μπορεί και καταγράφει και αποδίδει τον ρυθμό σε μορφή καρδιογραφήματος, ενώ μπορεί να συνδυάσει ECG+PPG dual OS. Το wearable όταν το ανακοίνωσε η εταιρεία, είχε πει ότι θα πουλιέται στα 100$ περίπου.

Τι θα λέγατε όμως εάν σας έλεγα ότι το βρήκα στη μισή σχεδόν τιμή!

Διαφήμιση

Βέβαια η συσκευή είναι σε προπαραγγελία και όχι για άμεση αγορά, αλλά δεν θα ήταν άσχημα να το πάρετε σε πολύ πιο χαμηλή τιμή!

Google news

Το AMAZFIT smartband, εκτός από την καρδιακή συχνότητα, μπορεί ακόμα να μετρήσει το HRV (Heart Rate Variability), ενώ διαθέτει και επιταχυνσόμετρο σε 3 άξονες καθώς και PPG φωτοσένσορα, με την δυνατότητα να μετράει την καρδιακή συχνότητα συνέχεια όλο το 24ώρο. Μπορεί επίσης να μετράει τον ύπνο σας, την ποιότητα αυτού, χρόνο, βαθύ-ελαφρύ.

Gshopper Many GEOs Lightinthebox WW

Όπως σας είπα, το Xiaomi Amazfit Smartband μπορείτε να το προπαραγγείλετε στο Banggood στην φοβερή τιμή των 59.99$, οπότε τρέξτε όσοι ενδιαφέρεστε!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram