Αποκτήστε το Xiaomi Mi Band 2 σε τιμή κάτω από τα 20$!

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi Band 2 πιστεύω όλοι το ξέρουν. Μάλιστα όσο περίεργο και ν’ ακούγεται και παρότι η εταιρεία δεν το πουλάει επίσημα παγκοσμίως, είναι 2ο σε πωλήσεις. Σήμερα σας το βρήκα σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αφού μ’ ένα εκπτωτικό κωδικό, μπορείτε να το αποκτήσετε από το Banggood σε τιμή κάτω από τα 20$!

Το Xiaomi Mi Band 2 είναι το τελευταίο wearable της Xiaomi, που έχει οθόνη 0.42 ιντσών που δείχνει σειρά από πληροφορίες. Ζυγίζει μόλις 7γρ, ενώ το λουράκι είναι κατασκευασμένο από ειδικό υποαλλεργικό πλαστικό και το κυρίως σώμα από αλουμίνιο. Είναι πλήρως αδιάβροχο (εγώ το φοράω και στο ντους και στην θάλασσα) με πιστοποίηση IP67. Συνδέεται με το κινητό με BT 4.0 BLE. Η μπαταρία του είναι στα 70mAh, ενώ έχει χρόνο αναμονής στις 20 ημέρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τις καταγραφές που κάνει, να ξεκλειδώνει αυτόματα το κινητό σας. Μπορεί και μετράει βήματα, βάρος, παλμούς, καύσεις, ύπνο. Επίσης με τις τελευταίες εκδόσεις, μπορείτε να δείτε ποιος σας καλεί, σας στέλνει μήνυμα.


Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MiFit που επεξεργάζεται ο Maddoctor στο φόρουμ της Xiaomi-Miui, μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές και να δείτε πολλά στοιχεία.

Το Xiaomi Mi Band 2 μπορείτε να το αποκτήσετε κανονικά από το Banggood στην τιμή των 24.99$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό mibd2 που ισχύει μέχρι και τις 31 Μαΐου 2017, θα έχετε  20% έκπτωση και θα μπορείτε να αποκτήσετε το Xiaomi Mi Band 2 στην προνομιακή τιμή των 19.99$!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com