Δείτε το νέο Mi VR Play 2. Κατεβάστε το Mi VR app που το συνοδεύει.

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα είχαμε και άλλη ανακοίνωση από την Xiaomi. Μας παρουσίασε την νέα έκδοση των 3D γυαλιών που έχει, τα Mi VR Play 2. Έτσι έχουμε άλλη μία συσκευή που προστέθηκε στην λίστα των συσκευών της εταιρείας, ξεπερνώντας έτσι τις 70 συνολικά!

Το Xiaomi MI VR Play 2 είναι ο διάδοχος του πρώτου VR, και έρχεται με μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το πρώτο μοντέλο. Το μοντέλο έχει σχεδιαστικές διαφορές με την πρώτη έκδοση. Είναι πιο ελαφρύ, ενώ θα βρείτε και κάποιες ειδικά τοποθετημένες οπές για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Το νέο Mi VR Play 2 είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, όχι ότι η Xiaomi δεν βγάζει ποιοτικά πράγματα.

Με το νέο Mi VR Play 2 σας δίνει την δυνατότητα να μπείτε στον κόσμο του 3D, είτε αυτό είναι κάποια ταινία, είτε είναι παιχνίδι.

To Xiaomi MI VR Play 2 θα είναι διαθέσιμο για όλους εσάς που θα θέλατε ένα προσιτό VR Headset από την 19η Απριλίου στην τιμή των μόλις 99 γιουάν ($ 14), που είναι πραγματικά μία απίστευτα χαμηλή τιμή.

Όσο για την εφαρμογή, μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link, στα ελληνικά και στα αγγλικά, εφόσον είστε μέλη στο site

[restrict]

Η εφαρμογή είναι μεταφρασμένη όπως βλέπετε στα ελληνικά και στα αγγλικά. Απ’ ότι είδα έχει βγει και πιο καινούργια έκδοση, αλλά θα προσπαθήσω να την μεταφράσω κάποια άλλη στιγμή. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

The app is translated in english, as in Greek. I have seen that there is a new version of the app, but will download it and translate it later. You can download the translated app from the link below:

https://www.mediafire.com/download/tozddzl99uy1vdi

[/restrict]

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com