Δεν θα βγει Xiaomi Mi 6 Plus. Το Mi Note 3 θα είναι το μοναδικό με μεγάλη οθόνη κινητό.

Όπως ξέρουμε 19 Απριλίου, η Xiaomi ανακοίνωσε το πολυαναμενώμενο Mi 6. Είχε όμως ακουστεί ότι το Mi6 θα έβγαινε σε δύο εκδόσεις, μία αυτή που βγήκε και μία με μεγάλη οθόνη και θα κυκλοφορούσε με την ονομασία Xiaomi Mi 6 Plus ή Pro. Από σήμερα τα πρώτα 80000 κομμάτια θα είναι διαθέσιμα σε όσους το είχαν κάνει προπαραγγελία, οπότε έφυγαν πριν καν εμφανιστούν υπολογίστε. Το θέμα είναι ότι πάρα πολλοί οπαδοί της Mi, ακύρωσαν την παραγγελία τους για το Mi6, περιμένοντας το μεγάλο, αλλά δυστυχώς δεν τους έχουμε ευχάριστα νέα. Το Xiaomi Mi 6 Plus δεν θα βγει τελικά.

Σύμφωνα και με τις τελευταίες φήμες, η Xiaomi ακύρωσε την παραγωγή του Mi 6 Plus αποφασίζοντας ότι θα παραμείνει με μόνο ένα κινητό με μεγάλη οθόνη. Το κινητό αυτό αναμένεται να είναι η σειρά Mi Note, οπότε θα είναι το Xiaomi Mi Note 3 όταν βγει κάποια στιγμή. Βέβαια η πραγματική αιτία είναι ότι το κεραμικό σώμα που έχει το Mi6, που είναι ακριβό υλικό και δύσκολο στην δημιουργία, οπότε χρειάζεται χρόνο και χρήμα για να βγει.

Όσο για το Xiaomi Mi Note 3, όσα ξέρουμε από διάφορες φήμες, είναι ότι και αυτό θα πάρει φυσικά τον Snapdragon 835, θα έχει 8GB RAM, ενώ για εσωτερικό χώρο θα διαθέτει πραγματικά πάρα πολύ, αφού θα έχει 128 ή 256GB! Οθόνη θα έχει την κλασσική των 5.7 ιντσών, ενώ αναμένεται αυτό το μοντέλο να γυρίσει πίσω στην ανάλυση των 2K που είχε και το πρώτο μοντέλο. Από μπαταρία θα διαθέτει μία των 4070mAh. Επίσης αυτό που αναφέρεται είναι ότι θα έχει OLED οθόνη. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το να βγάλει η Xiaomi δύο παρόμοια κινητά, θα ήταν χαζό και όταν μάλιστα είναι και δύσκολο να τα κατασκευάσει! Τώρα όσο αφορά την τιμή, αναμένεται να έχει την ίδια με αυτή του Mi6, οπότε μην αγχώνεστε.

Το Mi Note 3 πάντως αναμένεται να βγει το 3ο τέταρτο του χρόνου. Οπότε έχουμε καιρό μέχρι να το δούμε. Πάντως εάν θέλετε να αποκτήσετε τώρα κινητό με μεγάλη οθόνη, μπορείτε να αποκτήσετε είτε το Xiaomi Mi Note 2 Global version σε Flash Sales στο Banggood, είτε το Mi Mix που βέβαια είναι 6.4 ίντσες στα 528.99$ σε Flash Sales επίσης στο Banggood, αλλά έχει 2Κ οθόνη.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα