Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του Xiaomi Mi6. Δείτε το πριν την επίσημη παρουσίαση!

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρω ότι τις τελευταίες ημέρες η Xiaomi έχει την τιμητική της στα νέα, αλλά είναι λογικό όταν περιμένουμε στις 19 Απριλίου τελικά να δούμε την νέα της ναυαρχίδα, το Xiaomi Mi6. Χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν 4 νέες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τελικά κάποιες φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 6 μαζί με κάποιες μικρές λεπτομέρειες στην κατασκευή του.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι ότι και το Xiaomi Mi6 θα διαθέτει USB Type-C θύρα, αφού δεν βλέπουμε κάπου στις φωτογραφίες κάποια θύρα 3.5 χιλιοστών.

Το άλλο που παρατηρούμε είναι ένα μεγάλο home button που θα λειτουργεί και σαν σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που έχει εμφανιστεί όμως και σε άλλες φωτογραφίες που έχουμε ήδη δει. Το ότι είναι μεγάλος, θα μπορούσε να σημαίνει ότι μάλλον θα καταγράφει και χειρονομίες, φήμη που είχε ακουστεί στο παρελθόν.

Στην πίσω μεριά βλέπουμε την διπλή κάμερα που τόσο καιρό λέγαμε ότι μάλλον θα έχει, με το απαραίτητο LED Flash δίπλα του.

Τι λέτε τώρα που το βλέπετε καλύτερα? Λίγη υπομονή μέχρις τις 19 του μήνα, όπου θα το δούμε και επίσημα πια.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com