Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Samsung Galaxy Note 8! Δείτε πως θα είναι η νέα έκδοση.

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το Samsung Galaxy 8 και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το νέο LG G6 αλλά και με το Xiaomi Mi6, σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του νέου Samsung Galaxy Note 8.Για αρχή πρέπει ν΄αναφέρω ότι οι φωτογραφίες δεν είναι από επίσημη πηγή φυσικά, οπότε δεν είμαι 100% για την αυθεντικότητά τους. Τώρα στην περίπτωση που μιλάμε πραγματικά για το νέο Samsung Galaxy Note 8, έχω να πω ότι φαίνεται εντυπωσιακό.

Εάν προσέξετε την φωτογραφία, θα δείτε ότι θυμίζει πάρα πολύ το Galaxy S8, με την μόνη διαφορά ότι είναι πιο πλατιά λόγω του χαρακτηρισμού Note, μ’ ελάχιστα bezels που σίγουρα είναι αρκετά για να καλύψουν κάθε απαιτητικό επαγγελματία, στην καθημερινότητά του. Το νέο Note 8 φυσικά έρχεται και με το πενάκι του, που βρίσκουμε σε όλες τις εκδόσεις του κινητού και το βλέπουμε στην φωτογραφία από κάτω.


Δεδομένου ότι το Note έχει πάντα το πενάκι μαζί του, αυτό σημαίνει λιγότερος χώρος για την μπαταρία, επομένως και πιο μικρή, τουλάχιστον από αυτή του Galaxy S8+, που του μοιάζει φοβερά σχεδιαστικά.

Το θέμα είναι να μην εμφανίσει και η νέα έκδοση τα προβλήματα του Note 7 με την μπαταρία, μιας και την τρέχουν οι ατυχίες τον τελευταίο καιρό την εταιρεία. Μένει να δούμε τι θα μας δείξει. Για ότι άλλο μάθουμε, θα σας το δείξουμε αμέσως. Εσείς απλώς γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενήμεροι!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com