Δολοφονία εξιχνιάζεται με τη βοήθεια Fitbit fitness band!

Μοίρασε την γνώση...

Τα wearable έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Χρησιμεύουν για να μας ειδοποιούν όταν μας ψάχνει το κινητό μας, εάν καθόμαστε πολύ, μας βοηθάνε στο να χάσουμε βάρος, να βλέπουμε την ώρα. Τώρα όμως φαίνεται θα μας βοηθάνε στην εξιχνίαση φόνων!

Η Connie Dabate είχε δολοφονηθεί μέσα στο σπίτι της στο Ellington του Connecticut λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2015, με το σύζυγό της, Richard, να δηλώνει στις αρχές ότι ένας άνδρας με μάσκα εισέβαλε και τη σκότωσε, αφού χτύπησε εκείνον. Το σενάριό του όμως καταρρίφθηκε και θεωρείται ο κύριος ύποπτος, λόγω ενός Fitbit fitness band.

Διαφήμιση

Το fitness band που φορούσε η κοπέλα φαίνεται πως είναι το μόνο που λέει την αλήθεια για το τι συνέβη και αποτελεί το κύριο «όπλο» στην εξιχνίαση της δολοφονίας της.

Google news

Το bracelet που καταγράφει βήματα και λοιπή δραστηριότητα (απόσταση που καλύπτει κάποιος, ύπνο κ.λπ.) διαψεύδει το σύζυγο ο οποίος είχε σημειώσει στην ανάκριση ότι η δολοφονία συνέβη στις 9 το πρωί. Σύμφωνα όμως με τα αρχεία του Fitbit, η γυναίκα φαίνεται να άρχισε να κινείται στο σπίτι τους περί τις 10.05 π.μ., μία ώρα αργότερα, ενώ και γενικότερα η δραστηριότητά που δείχνει το tracker δε συνάδει με όσα είπε ο σύζυγος στην κατάθεσή του.

Govee Many GEOs Gshopper Many GEOs

Ο Richard παρουσίασε και άλλες αντιφάσεις, με την υπόθεση να περιλαμβάνει και μία ερωμένη, η οποία ήταν έγκυος, αλλά και την προσπάθεια του συζύγου να λάβει 475.000 δολάρια από την ασφάλεια ζωής της γυναίκας του. Τώρα κατηγορείται για το φόνο της, με τα στοιχεία από το Fitbit να αξιοποιούνται ιδιαίτερα.

Μάλλον και στο μέλλον σε πολλές υποθέσεις τα στοιχεία από αντίστοιχα gadgets αναμένεται να αξιοποιηθούν.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram