Η Chuwi μας ετοιμάζει νέο lapbook με 12.3” οθόνη, 6G RAM και 64GB ROM!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα ξέρετε την εταιρεία Chuwi. Την έχουμε αναφέρει κάμποσες φορές εδώ, μάλιστα σας έχουμε παρουσιάσει και ένα Tablet δικό της, το Chuwi Hi10 Plus, που σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Η εταιρεία έχει φτιάξει πληθώρα tablet και Lapbook, με τα δύο πρώτα της μοντέλα LapBook και LapBook 14.1 να έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία, ειδικότερα και με την είσοδο του ισχυρότατου επεξεργαστή Apollo Lake. Χθες λοιπόν η εταιρεία ανακοίνωσε άλλο ένα μοντέλο Lapbook 12.3, το τρίτο κατά σειρά, που ελπίζει να έχει την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Αυτό που μάθαμε για το νέο Lapbook της Chuwi είναι ότι θα έχει σαν επεξεργαστή τον ίδιο Intel Apollo lake N3450 όπως και το μοντέλο με την 14.1″ οθόνη, ενώ θα υποστηρίζει 2.4G και 5G. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι θα έχει 6GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο, που σίγουρα θ’ αυξήσει τις επιδόσεις πολύ! Επιπρόσθετα βλέπουμε ότι από 1920 x 1080 ανάλυση μεταβαίνει σε 2736 x 1824, μία ανάλυση που κάλλιστα συγκρίνεται με ενός Macbook.


Τι σημαίνει τώρα αυτή η σύγκριση? Τουλάχιστον για την Apple που έχει στο Macbook αυτή την ανάλυση, λέει ότι φέρνει τα πάντα πολύ ζωντανά μέσα στο οπτικό μας πεδίο. Μία τέτοια ανάλυση είναι χάρμα οφθαλμών.

Το Lapbook 12.3, αναμένεται να κυκλοφορήσει προ τα τέλη Απριλίου και σίγουρα θα ήθελα να έπεφτε ένα στα χέρια μου να το τεστάρω όπως το άλλο μοντέλο της Chuwi. εσείς έχετε κάποιο tablet/lapbook της Chuwi? Ποια είναι η γνώμη σας!?Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com