Η Google ξεκινά την σταδιακή αναβάθμιση σε Android 7.1.2 Nougat!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι οι συσκευές Nexus και Pixel θα πάρουν την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού. Συγκεκριμένα εάν κατέχετε Pixel, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player και Pixel C είστε τυχεροί. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος να κατεβάσετε την τελευταία αναβάθμιση.Βέβαια δεν μιλάμε για κάποια μεγάλη αναβάθμιση, αλλά κυρίως για διόρθωση διαφόρων bugs.

Υπόψιν ότι οι περισσότερες συσκευές Nexus μπορούν να πάρουν αυτή την αναβάθμιση. Έτσι συσκευές σαν Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus Player, Pixel C, έχουν την δυνατότητα, ενώ κάποιες παλιότερες συσκευές όπως Nexus 6 και Nexus 9 δεν θα δούνε την Android 7.1.2. Εάν θέλετε να κατεβάσετε την BETA έκδοση της αναβάθμισης, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

Διαφήμιση

  1. Θα πρέπει να πάτε πρώτα στο Android Beta program portal από το κινητό ή tablet.
  2. Μπείτε στον λογαριασμό σας
  3. Πηγαίνετε προς τα κάτω που λέει Αξιόπιστες συσκευές
  4. Βρείτε την συσκευή που θα μπει στο πρόγραμμα
  5. Ακολουθήστε ότι οδηγίες σας βγάλει.

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram