Η Huami παρουσίασε το Amazfit AI Smartband στα $100

Μοίρασε την γνώση...

Η Huami για όσους πιθανώς δεν την ξέρουν, είναι εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi. Από εκεί έχει βγει το Huami Amazifit, το Smartwatch της Xiaomi, μία πάρα πολύ καλή υλοποίηση. Σήμερα η εταιρεία μας ανακοίνωσε ένα wearable, το Amazfit AI Smartband, ενώ βάση του poster που έχει βγάλει η εταιρεία, περιμένουμε μεθαύριο να βγει και το Mi Band 3.

Θα μου πείτε, καλά βγάζει μοντέλα, παρόμοιο με το Mi Band 2 και μάλιστα ενώ έχει ανακοινώσει η εταιρεία ότι μεθαύριο θα βγάλει και το Mi Band 3!? Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει βγει με εξειδίκευση την καρδιακή παρακολούθηση. Στόχος κατά την εταιρεία είναι όλοι οι τουλάχιστον 30άρηδες, που κυρίως λόγο κοινονικοοικονομικών συνθηκών, έχουν αρκετά στοιχεία για εμφάνιση καρδιολογικών προβλημάτων. Για τον λόγο αυτό το AMAZFIT smartband έχει ενσωματωμένο ΗΚΓ, που μπορεί να ελέγχει την καρδιακή λειτουργία.

Διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα smartband, εκτός από την καρδιακή συχνότητα, μπορεί ακόμα να μετρήσει το HRV (Heart Rate Variability). Το AMAZFIT smartband έχει επιταχυνσόμετρο σε 3 άξονες και PPG φωτοσένσορα, με την δυνατότητα να μετράει την καρδιακή συχνότητα συνέχεια όλο το 24ώρο. Μπορεί επίσης να μετράει τον ύπνο σας, την ποιότητα αυτού, χρόνο, βαθύ-ελαφρύ.

Το ΑMAZFIT smartband όπως καταλάβατε έχει σαν πρωταρχική λειτουργία την καταγραφή της καρδιακής διεργασίας, χάρις το ECG+PPG dual OS. Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει ότι φτάνει σε ιατρικά επίπεδα, δίνοντας έτσι μεγάλη αξιοπιστία, καθώς ότι είναι κατάληλη η συκσευή για όλα τα είδη δέρματος, και τα πιο σκουρόχρωμα. Η συσκευή θα πρέπει να συνδεθεί με την αντίστοιχη εφαρμογή για να μπορεί να δείτε τα δεδομένα της, που δεν κατάφερα όμως να βρω στο Mi Store. Όσο για τιμή, στην Κίνα αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 100$ περίπου, από τις 26 του μήνα και μετά.

Εμφανισιακά πάντως θυμίζει πάρα πολύ το Zeblaze Zeband Plus που δίνουμε σε giveaway και θα κερδίσει ένα τυχερός!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com