Η LG άρχισε να πουλάει το νέο LG G6 παγκοσμίως, όχι όμως και στην Ελλάδα. Δείτε πότε έρχεται εδώ

Μοίρασε την γνώση...

Η LG μας ανακοίνωσε το νέο LG G6, οπότε και αφού το παρουσίασε στη Ν. Κορεά, είναι ώρα ν’ αρχίσει να το πουλάει και παγκοσμίως. Οι περιοχές που θα το δούνε πρώτες είναι η Β. Αμερική, η Ασία, η Ευρώπη και η Κεντρική Αμερική. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η LG θα διαθέσει τη συσκευή σε πάνω από 200 παρόχους ανά τον κόσμο, ξεκινώντας από σήμερα. Για την Ελλάδα όμως?Βάση τα λεγόμενα της εταιρείας, το κινητό θα εμφανιστεί στην αγορά στα τέλη του μήνα, μαζί με το Galaxy S8 και S8+ (28 Απριλίου). Σκοπός ήταν εννοείται να χτυπήσουν μαζί την αγορά, ώστε να μην έχει απώλειες η εταιρεία. Το θέμα είναι όμως ότι Ελληνικό τμήμα στην LG Mobile δεν υπάρχει εδώ και 5 μήνες και το κομμάτι της ελληνικής αγοράς το έχει αναλάβει αυτό της Ιταλίας, οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει τελικά. Οι φήμες πάντως λένε ότι τελικά, επίσημα τουλάχιστον, δεν θα το δούμε στην Ελλάδα, αλλά μόνο μέσω μεταπωλητών, χωρίς όμως και αυτό να είναι σίγουρο.

Λογικά μέχρι να έρθει και το καλοκαίρι θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο, οπότε όσοι το περιμένετε, λίγη υπομονή ακόμα. Πάντως εάν μάθουμε κάτι καινούργιο, θα σας το πούμε αμέσως!

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram