Η LG άρχισε να πουλάει το νέο LG G6 παγκοσμίως, όχι όμως και στην Ελλάδα. Δείτε πότε έρχεται εδώ

Μοίρασε την γνώση...

Η LG μας ανακοίνωσε το νέο LG G6, οπότε και αφού το παρουσίασε στη Ν. Κορεά, είναι ώρα ν’ αρχίσει να το πουλάει και παγκοσμίως. Οι περιοχές που θα το δούνε πρώτες είναι η Β. Αμερική, η Ασία, η Ευρώπη και η Κεντρική Αμερική. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι η LG θα διαθέσει τη συσκευή σε πάνω από 200 παρόχους ανά τον κόσμο, ξεκινώντας από σήμερα. Για την Ελλάδα όμως?Βάση τα λεγόμενα της εταιρείας, το κινητό θα εμφανιστεί στην αγορά στα τέλη του μήνα, μαζί με το Galaxy S8 και S8+ (28 Απριλίου). Σκοπός ήταν εννοείται να χτυπήσουν μαζί την αγορά, ώστε να μην έχει απώλειες η εταιρεία. Το θέμα είναι όμως ότι Ελληνικό τμήμα στην LG Mobile δεν υπάρχει εδώ και 5 μήνες και το κομμάτι της ελληνικής αγοράς το έχει αναλάβει αυτό της Ιταλίας, οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει τελικά. Οι φήμες πάντως λένε ότι τελικά, επίσημα τουλάχιστον, δεν θα το δούμε στην Ελλάδα, αλλά μόνο μέσω μεταπωλητών, χωρίς όμως και αυτό να είναι σίγουρο.

Λογικά μέχρι να έρθει και το καλοκαίρι θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο, οπότε όσοι το περιμένετε, λίγη υπομονή ακόμα. Πάντως εάν μάθουμε κάτι καινούργιο, θα σας το πούμε αμέσως!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com