Η Samsung απαντάει επίσημα σχετικά με τις κόκκινες οθόνες στα S8/S8+

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε ήδη αναφέρει ότι με το που κυκλοφόρησαν τα Samsung S8/S8+, πολλοί χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για μία περίεργη κοκκινίλα (red tint) που έβλεπαν στην οθόνη του κινητού τους. Μάλιστα η Samsung είχε προτείνει τότε να προσπαθήσουν οι χρήστες να κάνουν κάποιους χειρισμούς στη συσκευή τους, για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, αλλά αναφορές λένε ότι ούτε αυτό βοήθησε. Έτσι η Samsung αναγκάστηκε να παραδεχτεί το πρόβλημα και να δηλώσει επίσημα πια ότι θα διαθέσει αναβάθμιση (update) που θα το λύνει.

Όπως ανέφερε σε δελτίο τύπου η Samsung,  «εξαιτίας κάποιων παραπόνων από μεμονωμένους κατόχους των συσκευών μας, για κόκκινη απόχρωση στις οθόνες των Galaxy S8, πήραμε την απόφαση να διαθέσουμε ειδικό update της ερχόμενη εβδομάδα που θα λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα».,

Την ίδια ώρα θα υπάρξει ενημέρωση και των κατά τόπους service points της Samsung, ώστε να κάνουν και εκεί επιπλέον ελέγχους σε συσκευές. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η εταιρεία θεωρεί ότι είναι θέμα λογισμικού το πρόβλημα, αφού θα λυθεί με αναβάθμιση. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί θα γλυτώσει από μπελάδες πολλούς χρήστες, αλλά και την ίδια την Samsung. Εν αναμονή λοιπόν του update, για να δούμε κατά πόσο θα κάνει αυτά που υπόσχεται.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com