Η Samsung απαντάει επίσημα σχετικά με τις κόκκινες οθόνες στα S8/S8+

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε ήδη αναφέρει ότι με το που κυκλοφόρησαν τα Samsung S8/S8+, πολλοί χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για μία περίεργη κοκκινίλα (red tint) που έβλεπαν στην οθόνη του κινητού τους. Μάλιστα η Samsung είχε προτείνει τότε να προσπαθήσουν οι χρήστες να κάνουν κάποιους χειρισμούς στη συσκευή τους, για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, αλλά αναφορές λένε ότι ούτε αυτό βοήθησε. Έτσι η Samsung αναγκάστηκε να παραδεχτεί το πρόβλημα και να δηλώσει επίσημα πια ότι θα διαθέσει αναβάθμιση (update) που θα το λύνει.

Όπως ανέφερε σε δελτίο τύπου η Samsung,  «εξαιτίας κάποιων παραπόνων από μεμονωμένους κατόχους των συσκευών μας, για κόκκινη απόχρωση στις οθόνες των Galaxy S8, πήραμε την απόφαση να διαθέσουμε ειδικό update της ερχόμενη εβδομάδα που θα λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα».,

Διαφήμιση

Την ίδια ώρα θα υπάρξει ενημέρωση και των κατά τόπους service points της Samsung, ώστε να κάνουν και εκεί επιπλέον ελέγχους σε συσκευές. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η εταιρεία θεωρεί ότι είναι θέμα λογισμικού το πρόβλημα, αφού θα λυθεί με αναβάθμιση. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί θα γλυτώσει από μπελάδες πολλούς χρήστες, αλλά και την ίδια την Samsung. Εν αναμονή λοιπόν του update, για να δούμε κατά πόσο θα κάνει αυτά που υπόσχεται.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram