Η Samsung κυκλοφόρησε ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7R! Δείτε το…

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουμε το πρόβλημα με το Samsung Galaxy Note 7 και το φλέγον πρόβλημα που έχει η μπαταρία της! Βέβαια το πρόβλημα αυτό δημιούργησε άλλο πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λόγω της ανάκλησης όλων αυτών των Samsung Galaxy Note 7. Περίπου 3 εκατομμύρια Galaxy Note 7 επέστρεψαν στις αποθήκες της, μετά την απόφαση ανάκλησής τους, οπότε χωρίς να το θέλει βρέθηκε μ’ ένα τεράστιο στοκ, εκρηκτικό ταυτόχρονα. Βέβαια η Samsung βρήκε τελικά λύση και το όνομα αυτής είναι Galaxy Note 7R!

Το Galaxy Note 7R είναι ουσιαστικά  ανακατασκευασμένα Note 7, που θα διαθέτουν όμως μία μικρότερη μπαταρία, των 3200 mAh (η αρχική μπαταρία που είχε και το πρόβλημα ήταν 3500 mAh). Αλλιώς σαν κινητό δεν θα διαφέρει καθόλου από τ’ αρχικό σαν χαρακτηριστικά ή σχεδίαση. Η Samsung λοιπόν αποφάσισε να βγάλει και κάποιο κέρδος από αυτά λοιπόν, αφού αποφάσισε τελικά να τα διαθέσει σε κάποιες ασιατικές αγορές όπως αυτή του Βιετνάμ για παράδειγμα, από το οποίο έρχονται οι φωτογραφίες σήμερα.


Δεν ξέρω εάν θα τα δούμε και εδώ, αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω, όταν τέλος του μήνα θα δούμε επίσημα τα Galaxy S8/S8+, ενώ ήδη χθες σας γράφαμε για το επόμενο Samsung Galaxy Note 8 ότι σχεδιάζεται.

Εάν όμως τα έφερνε κάποιος reseller, τι λέτε, θα τ’ αγοράζατε ή με τον φόβο του εκρηκτικού ιστορικού που έχει η συγκεκριμένη συσκευή θα το αποφεύγατε!? Για πείτε μου!?Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com