Η Samsung κυκλοφόρησε ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7R! Δείτε το…

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουμε το πρόβλημα με το Samsung Galaxy Note 7 και το φλέγον πρόβλημα που έχει η μπαταρία της! Βέβαια το πρόβλημα αυτό δημιούργησε άλλο πρόβλημα, που δημιουργήθηκε λόγω της ανάκλησης όλων αυτών των Samsung Galaxy Note 7. Περίπου 3 εκατομμύρια Galaxy Note 7 επέστρεψαν στις αποθήκες της, μετά την απόφαση ανάκλησής τους, οπότε χωρίς να το θέλει βρέθηκε μ’ ένα τεράστιο στοκ, εκρηκτικό ταυτόχρονα. Βέβαια η Samsung βρήκε τελικά λύση και το όνομα αυτής είναι Galaxy Note 7R!

Το Galaxy Note 7R είναι ουσιαστικά  ανακατασκευασμένα Note 7, που θα διαθέτουν όμως μία μικρότερη μπαταρία, των 3200 mAh (η αρχική μπαταρία που είχε και το πρόβλημα ήταν 3500 mAh). Αλλιώς σαν κινητό δεν θα διαφέρει καθόλου από τ’ αρχικό σαν χαρακτηριστικά ή σχεδίαση. Η Samsung λοιπόν αποφάσισε να βγάλει και κάποιο κέρδος από αυτά λοιπόν, αφού αποφάσισε τελικά να τα διαθέσει σε κάποιες ασιατικές αγορές όπως αυτή του Βιετνάμ για παράδειγμα, από το οποίο έρχονται οι φωτογραφίες σήμερα.

Διαφήμιση

Δεν ξέρω εάν θα τα δούμε και εδώ, αλλά ειλικρινά αμφιβάλλω, όταν τέλος του μήνα θα δούμε επίσημα τα Galaxy S8/S8+, ενώ ήδη χθες σας γράφαμε για το επόμενο Samsung Galaxy Note 8 ότι σχεδιάζεται.

Google news

Εάν όμως τα έφερνε κάποιος reseller, τι λέτε, θα τ’ αγοράζατε ή με τον φόβο του εκρηκτικού ιστορικού που έχει η συγκεκριμένη συσκευή θα το αποφεύγατε!? Για πείτε μου!?

Cafago WW Banggood WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram