Η Xiaomi κατάφερε και πούλησε 6.3 εκ συσκευές τον Μάρτιο, λέτε να πάει για ρεκόρ!?

Μοίρασε την γνώση...

Όσο λοιπόν περιμένουμε να περάσει η ώρα, για να πάει 9:00 και να δούμε και επίσημα τι θα μα παρουσιάσει σήμερα η Xiaomi, ας δούμε πως τα πήγε για τον μήνα Μάρτιο. Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις, απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία έχει αρχίσει να ανακάμπτει και να βρίσκει τον παλιό της εαυτό.

Geekbuying WW

Σύμφωνα λοιπόν και με τον έμπειρο σε ανάλογα θέματα @Kevin King, η Xiaomi κατάφερε μέσα στον μήνα Μάρτιο να διαθέσει 6,3 εκατομμύρια συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι εάν καταφέρει να κρατήσει αυτόν τον ρυθμό, μάλλον θα καταγράψει ρεκόρ έτους. Μην ξεχνάμε ότι η Xiaomi κλείνει 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά, οπότε σίγουρα πρέπει να κάνει κάνει να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον λόγο αυτό οι σκέψεις των ιθυνόντων της αφορούν την αναδιοργάνωση σε τρεις τομείς, με στόχο το μέλλον: ο πρώτος τομέας είναι η παροχή πρωτοποριακών τεχνολογιών, ο δεύτερος η παροχή ποιοτικών προϊόντων και ο τρίτος είναι η διάθεσή τους με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση (γραμμές παραγωγής/διαθεσιμότητα) στους πελάτες ανά τον κόσμο.

Διαφήμιση

Δυστυχώς ο μεγάλος αντίπαλος της Xiaomi είναι ο ίδιος ο εαυτός της. Και τι εννοώ με αυτό, εννοώ την διαθεσιμότητα που μπορεί να επιτύχει στα μοντέλα της. Τρανταχτό παράδειγμα οι ναυαρχίδες που μας παρουσίασε το καλοκαίρι, η διαθεσιμότητας τους είναι χάλια. Οπότε πως να καταφέρει να πουλήσει κινητά όταν δεν μπορεί να διαθέσει όσα της ζητάνε. Για τον λόγο αυτό είχε σημαντική πτώση στις πωλήσεις συσκευών, που δεν ξεπέρασαν τις 41.5 εκ. συσκευές για όλο το 2016, τη στιγμή που το 2015 είχε διαθέσει 64,8 εκ συσκευές, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών IDC! Ο στόχος για φέτος αναφέρει η εταιρεία είναι τα 70 εκατομμύρια μοντέλα. Εάν κρατήσει τον ρυθμό σταθερό όπως είπαμε, θα τα καταφέρει και σίγουρα και η παρουσίαση σήμερα των Xiaomi Mi 6/Mi 6 Plus θα βοηθήσει πάρα πολύ. Το θέμα είναι θα καταφέρει να κερδίσει τον κακό της εαυτό!?

Google news

Εσείς τι άποψη έχετε?

ChicMe WW Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram