Η Xiaomi κατάφερε και πούλησε 6.3 εκ συσκευές τον Μάρτιο, λέτε να πάει για ρεκόρ!?

Μοίρασε την γνώση...

Όσο λοιπόν περιμένουμε να περάσει η ώρα, για να πάει 9:00 και να δούμε και επίσημα τι θα μα παρουσιάσει σήμερα η Xiaomi, ας δούμε πως τα πήγε για τον μήνα Μάρτιο. Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις, απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία έχει αρχίσει να ανακάμπτει και να βρίσκει τον παλιό της εαυτό.

Σύμφωνα λοιπόν και με τον έμπειρο σε ανάλογα θέματα @Kevin King, η Xiaomi κατάφερε μέσα στον μήνα Μάρτιο να διαθέσει 6,3 εκατομμύρια συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι εάν καταφέρει να κρατήσει αυτόν τον ρυθμό, μάλλον θα καταγράψει ρεκόρ έτους. Μην ξεχνάμε ότι η Xiaomi κλείνει 7 χρόνια παρουσίας στην αγορά, οπότε σίγουρα πρέπει να κάνει κάνει να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον λόγο αυτό οι σκέψεις των ιθυνόντων της αφορούν την αναδιοργάνωση σε τρεις τομείς, με στόχο το μέλλον: ο πρώτος τομέας είναι η παροχή πρωτοποριακών τεχνολογιών, ο δεύτερος η παροχή ποιοτικών προϊόντων και ο τρίτος είναι η διάθεσή τους με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση (γραμμές παραγωγής/διαθεσιμότητα) στους πελάτες ανά τον κόσμο.

Δυστυχώς ο μεγάλος αντίπαλος της Xiaomi είναι ο ίδιος ο εαυτός της. Και τι εννοώ με αυτό, εννοώ την διαθεσιμότητα που μπορεί να επιτύχει στα μοντέλα της. Τρανταχτό παράδειγμα οι ναυαρχίδες που μας παρουσίασε το καλοκαίρι, η διαθεσιμότητας τους είναι χάλια. Οπότε πως να καταφέρει να πουλήσει κινητά όταν δεν μπορεί να διαθέσει όσα της ζητάνε. Για τον λόγο αυτό είχε σημαντική πτώση στις πωλήσεις συσκευών, που δεν ξεπέρασαν τις 41.5 εκ. συσκευές για όλο το 2016, τη στιγμή που το 2015 είχε διαθέσει 64,8 εκ συσκευές, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών IDC! Ο στόχος για φέτος αναφέρει η εταιρεία είναι τα 70 εκατομμύρια μοντέλα. Εάν κρατήσει τον ρυθμό σταθερό όπως είπαμε, θα τα καταφέρει και σίγουρα και η παρουσίαση σήμερα των Xiaomi Mi 6/Mi 6 Plus θα βοηθήσει πάρα πολύ. Το θέμα είναι θα καταφέρει να κερδίσει τον κακό της εαυτό!?

Εσείς τι άποψη έχετε?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com