Με ανανεωμένο σχεδιασμό εμφανίζεται το Nokia 9 να περιλαμβάνει διπλή κάμερα και χωρίς περιθώρια σχεδιασμό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Nokia είναι μία εταιρεία που προτιμούσα και αγαπούσα από παλιά. Η πρόσφατη επιστροφή της στην αγορά, ήταν μία κίνηση που σίγουρα δημιούργησε ενθουσιασμό σε πάρα πολύ κόσμο, αναπολώντας τις παλιές επιτυχίες αλλά και τα φοβερά κινητά που έφτιαχνε κάποτε. Μία από τις νέες συσκευές μετά την επιστροφή της, που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να δούμε, είναι το Nokia 9.

Η συσκευή, που πιστεύουμε ότι θα έχει αυτό τ’ όνομα τελικά, έχει γίνει στόχος φημών εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι χάρις σε αυτές τις φήμες, έχουμε μάθει αρκετά από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Ποτέ όμως δεν είδαμε κάποιες εικόνες της. Οπότε υποθέτω ήταν θέμα χρόνου να σχεδιαστούν και τα πρώτα concept renders από σχεδιαστές που… θα ήθελαν να τα δουν στην πραγματικότητα.

 Το πιο αληθοφανές σχέδιο που θα μπορούσε υποθέτω κάλλιστα να είναι και το αληθινό, ανήκει στον PhoneDesigner και εστιάζει σε μία συσκευή με υψηλό screen/body ratio, bezel less σχεδιασμό οθόνης με ταυτόχρονη απουσία κεντρικού πλήκτρου, με προτίμηση στα on-screen πλήκτρα όπως έχει επιλέξει η Samsung στο Galaxy S8.

Στην πίσω πλευρά της συσκευής, βλέπουμε την ύπαρξη μίας διπλής κάμερας με LED φλας και το ανάγλυφο Nokia logo να δεσπόζει στην περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι η διπλή κάμερα έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, οπότε υποθέτω είναι αναμενόμενο να έχει, έστω και υποθετικά. Επίσης βλέπουμε να έχει διπλά ηχεία, οθόνη 5.5 ιντσών με αναλογία 2:1, περιορισμένο πάχος μόλις 6.2 χιλιοστά ενώ για επεξεργαστή θα έχει τον τελευταίο Snapdragon 835.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η εταιρεία επίσημα θα παρουσιάσει το Nokia 9 το τρίτο τρίμηνο του έτους. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι φωτογραφίες που μόλις είδαμε, δεν είναι αληθινές, αλλά render, που σημαίνει ότι η τελική εμφάνιση μπορεί να διαφέρει αρκετά από αυτή εδώ. Θα σας άρεσε όμως να αποκτήσετε ένα τέτοιο NOKIA!? Εγώ θα το σκεφτόμουν…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com