Οδηγός: Πως θα παρακάμψετε το κλείδωμα με το patern σε κινητά με λογισμικό MIUI

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα έχει τύχει πολλές φορές να δώσουμε το κινητό μας στο παιδί μας, στ’ ανήψια μας, σε παιδιά γενικώς. Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές, που κατά λάθος μπορεί να ενεργοποιήσουν το κλείδωμα με pattern. Το θέμα είναι τι γίνεται τότε, που προσπαθούμε να μπούμε στο κινητό μας και δεν μπορούμε με τίποτα. Υπάρχει λύση.Κατ’ αρχάς θα πρέπει να έχουμε εγκαταστημένο το TWRP και να είμαστε root. Αφού λοιπόν ανακαλύψουμε ότι έχουμε κλειδωθεί απ’ έξω, κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού σε Recovery ( sound up + power ). Έπειτα διαλέγουμε τον File Manager  και πάμε στον φάκελο /data/system. Εκεί θα πρέπει να διαγράψουμε τα εξής αρχεία: gesture.key, locksettings.db, locksettings.db-shm, locksettings.db-wal (για να διαγραφούν, τα επιλέγουμε και επιλέγουμε μετά διαγραφή).

Geekbuying WW

Κάνουμε επανεκκίνηση στο κινητό. Αλλάζουμε το pattern στο φυσιολογικό. εκεί θα σας ζητήσει τον προηγούμενο κωδικό που είχατε. Εσείς εκεί επιλέγετε ότι ξεχάσατε τον κωδικό, οπότε θα χρειαστεί να βάλετε τον κωδικό που έχετε στον Mi λογαριασμό σας. Το patern τώρα θα αφαιρεθεί, οπότε μπορείτε να βάλετε είτε νέο, είτε να το αφήσετε χωρίς.

Διαφήμιση

Υπόψιν, εάν δεν ξέρετε τον κωδικό του Mi λογαριασμού του κάτοχου του κινητού, η διαδικασία είναι άχρηστη, αφού πάλι θα μείνετε κλειδωμένος απ’ έξω. Ο οδηγός αυτός παρέχετε μόνο για νόμιμη χρήση από τους πραγματικούς κατόχους των κινητών με λογισμικό MIUI.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram