Προστατέψτε το tablet σας με στυλ αλλά και σε χαμηλή τιμή με εκπτωτικό κουπόνι.

Μοίρασε την γνώση...

Προχθές σας είχα μία πρόταση για το tablet σας, πως μπορείτε να το προστατέψετε από πεσίματα και κτλ, αλλά και να μπορείτε να του προσθέσετε ένα πληκτρολόγιο για να κάνετε πιο εύκολα την δουλειά σας. Σήμερα σας βρήκα ένα άλλο, όπου μπορείτε να βάλετε ότι tablet έχετε 7-10 ιντσών και να έχετε και ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση. Σας βρήκα το BlitzWolf® 3 Colors LED Backlight Bluetooth Keyboard.

Το BlitzWolf® 3 Colors LED Backlight Bluetooth Keyboard, συνδέεται μέσω μαγνήτη με το tablet σας. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό δέρμα, που προστατεύει το tablet σας από χτυπήματα. Χάρις την διεθνή συμβατότητα που έχει, το πλαίσιο που χρησιμοποιείται για να σταθεροποιείται το tablet, έχει δυνατότητα να συγκρατεί όποιο tablet έχει διαστάσεις 7 – 10 ίντσες. Στο πίσω μέρος έχει ειδική προεξοχή που σταθεροποιεί την οθόνη του tablet στο ύψος που θέλετε, ώστε να μπορείτε να δουλέψετε άνετα.


Το πληκτρολόγιο έρχεται με 3 διαφορετικούς χρωματισμούς, ιδανικό για το βράδυ εάν θέλετε να γράφετε και να μην ενοχλείτε τους τριγύρω σας. Η θήκη έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 400mAh, που κρατάει τουλάχιστον για ένα 24ώρο. Η μπαταρία έχει 300 ώρες χρόνο αναμονής. Εάν θέλετε να δουλέψετε το πληκτρολόγιο με αναμμένο το φως, η μπαταρία θα σας φτάσει για 24 ώρες όπως σας είπα, ενώ με κλειστό το φως το πληκτρολόγιο μπορεί να δουλέψει μέχρι και 6 εβδομάδες! Το πληκτρολόγιο είναι συμβατό με iOS, Windows και Android λειτουργικά.

Η θήκη BW-KC1 ζυγίζει μόλις 429g ενώ το πληκτρολόγιο ζυγίζει 223g. Οι διαστάσεις της θήκης είναι 282 x 217.5 x 25mm, ενώ βγαίνει σε καφέ ή μαύρο.


Την θήκη μπορείτε να την βρείτε στο Banggood όπου κανονικά κοστίζει 39.99$, αλλά εάν χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό 15fbwbk, θα μπορείτε να αγοράσετε την θήκη με 15% έκπτωση, δηλαδή στην προνομιακή τιμή των 33.99$!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com