Σε δύο εκδόσεις θα βγει τελικά το Xiaomi Mi Max 2. Δείτε πιθανές τιμές!

Μοίρασε την γνώση...

Θα μου πείτε εμείς περιμένουμε να δούμε επιτέλους το Xiaomi Mi6 μέχρι το τέλος του μήνα, τι μας νοιάζει εμάς τι άλλο γίνεται!? Και όμως ο κόσμος συνεχίζει να γυρνάει και νέες πληροφορίες μας έρχονται συνέχεια από Κίνα μεριά. Έτσι έχουμε νέες πληροφορίες για το Xiaomi Mi Max 2, ότι μάλλον θα παρουσιαστεί με το πανίσχυρο flagship των Κινέζων, σε ένα κοινό event.

Οι πληροφορίες που μαθαίνουμε από Κίνα μεριά, λένε ότι το νέο Mi Max 2 θα έρθει με επεξεργαστή τον Snapdragon 626. Αυτό μεταφράζετε ουσιαστικά σε 10% βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με το περσινό Snapdragon 625 επεξεργαστή που διέθετε η πρώτη έκδοση του κινητού.


Από οθόνη φυσικά διαθέτει την κλασική των 6.44 ιντσών, αλλιώς τι σόι Mi Max θα μιλάγαμε!? Ανάλυση θα έχει  Full HD, ενώ θα τρέχει Android 7.1 ανάλυση. Η μπροστινή κάμερα θα είναι των 5MP, ενώ η μπαταρία των 5000mAh σίγουρα θα δίνει τεράστια αυτονομία στο κινητό.

Οι ίδιες φήμες μας λένε ότι θα υπάρχει και 2η έκδοση του κινητού, με πιο δυνατό επεξεργαστή. Συγκεκριμένα θα έχει τον Snapdragon 660, που μεταφράζεται σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις αλλά και πιο υψηλή τιμή φυσικά.


Και μιας και μιλήσαμε για τιμή, δείτε τις τιμές που μάθαμε ότι θα έχει η νέα έκδοση στην Κίνα:

Η Standard Version αναμένεται να κοστίζει περίπου 1499 Yuan ($217). Η Higher Version αναμένεται να κοστίζει περίπου 1699 Yuan ($246)

Λοιπόν τι λέτε για τα σημερινά νέα? Θα έχουμε δύο ανακοινώσεις κινητών λέτε στις 19 του μήνα!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com