Την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί το Nokia 3310 στην Ευρώπη

Μοίρασε την γνώση...

Θυμάστε που πριν από λίγο καιρό, όλοι περιμέναμε την επανεμφάνιση του θρυλικού Nokia 3310 και χαρήκαμε στην ανακοίνωσή του!? Η HMD Global λοιπόν, ανακοίνωσε ότι τα νέα της Nokia θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Απ’ ότι φαίνεται το σύγχρονο Nokia 3310 θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 28 Απριλίου στη Γερμανία και την Αυστρία.

Απ’ ότι μάθαμε το καινούργιο Nokia 3310 είναι ήδη εισαχθεί από πολλούς μεταπωλητές στην Αυστρία και θα διατίθεται στην τιμή των 59€. Η πώληση του νέου 3310 θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή, 28 Απριλίου.


Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται η τιμή είναι υψηλότερη από τη συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης της HMD Global, που ήταν τα 49€. Στη Γερμανία, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην ίδια περίπου τιμή, δηλαδή στα 58€, ενώ αναφέρεται ότι οι λιανοπωλητές θα έχουν έτοιμο το τηλέφωνο μέχρι τις 28 Απριλίου.

Προς το παρόν όμως διατίθεται μόνο το μοντέλο των 2G. Η HMD Global δήλωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τα νέα Nokia 3, 5, 6 και 3310 σε 120 αγορές σε όλο τον κόσμο, οπότε η ημερομηνία 28 Απριλίου μπορεί να είναι η καταλυτική. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και κάποια καθυστέρηση λίγων ημερών ανάλογα με την αγορά.


Το σύγχρονο Nokia 3310 έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο MWC, με τον ελαφρώς αλλαγμένο σχεδιασμό του και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που καθιστά την συσκευή κατάλληλη για ένα δεύτερο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο είναι ελαφρώς ελαφρύτερο και λεπτότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του και διαθέτει μια οθόνη QVGA 2,4 ιντσών με εσωτερική μνήμη στα 16MB. Διαθέτει επίσης 2MP κάμερα με φλας LED και μπαταρία στα 1200mAh.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com