Το Xiaomi Mi MIX 2 θα κυκλοφορήσει με πρωτοποριακή τεχνολογία για κινητό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi όταν παρουσίασε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, αιφνιδίως μάλιστα, Mi MIX, έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, κυρίως λόγο της κορυφαίας αναλογίας οθόνης/σκελετού, αφού αγγίζει το 91.3%, αλλά και την πλήρη απουσία bezels που δημιουργεί τις συνθήκες για τεχνολογικές πρωτοπορίες που αναμένουμε να δούμε και στο Xiaomi Mi MIX 2.

Εάν θυμάμστε, στο πρώτο μοντέλο δεν υπάρχει ακουστικό, αλλά ο ήχος μεταφέρεται στο αυτί βασιζόμενος στην πιεζοηλεκτρική κεραμική τεχνολογία (Cantilever piezoelectric ceramic technology) η οποία αντικαθιστά το κλασσικό ακουστικό και στην πράξη μετατρέπει το ψηφιακό σήμα από την άλλη άκρη της γραμμής σε αναλογικό, το στέλνει στον πιεζοηλεκτρικό αισθητήρα ο οποίος από ηλεκτρικό το μετατρέπει σε μηχανική ενέργεια η οποία με τη σειρά της δονεί τον σκελετό της συσκευής και η δόνηση φτάνει στο αυτί του χρήστη μέσω της οθόνης!

Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πρωτοποριακή, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί αλλού. Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί χρήστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την απόδοση αυτής της τεχνολογίας. Για τον λόγο αυτό, η Xiaomi αναμένεται να την αντικαταστήσει στο επερχόμενο Mi MIX 2. Σύμφωνα με τον αναλυτή Sun Changxu η Κινεζική εταιρία θα συνεργαστεί με την AAC Technologies για την ανάπτυξη ενός ειδικού AAC ταλαντωτή που θα αναλάβει την ηχητική έξοδο της συσκευής, προσφέροντας καλύτερη πιστότητα ήχου και συμβατότητα με το πρότυπο 3GPP.

Το Xiaomi Mi MIX 2 αναμένεται να διαθέτει αναλογία οθόνης/σκελετού άνω του 93%, κυρτή οθόνη καθώς και αρκετές άλλες πρωτότυπες τεχνολογίες, ενώ θα ανακοινωθεί μαζί με το επερχόμενο Mi Note 3, όπως πέρυσι.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com