Το Xiaomi Mi MIX 2 θα κυκλοφορήσει με πρωτοποριακή τεχνολογία για κινητό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi όταν παρουσίασε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, αιφνιδίως μάλιστα, Mi MIX, έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, κυρίως λόγο της κορυφαίας αναλογίας οθόνης/σκελετού, αφού αγγίζει το 91.3%, αλλά και την πλήρη απουσία bezels που δημιουργεί τις συνθήκες για τεχνολογικές πρωτοπορίες που αναμένουμε να δούμε και στο Xiaomi Mi MIX 2.

Geekbuying WW

Εάν θυμάμστε, στο πρώτο μοντέλο δεν υπάρχει ακουστικό, αλλά ο ήχος μεταφέρεται στο αυτί βασιζόμενος στην πιεζοηλεκτρική κεραμική τεχνολογία (Cantilever piezoelectric ceramic technology) η οποία αντικαθιστά το κλασσικό ακουστικό και στην πράξη μετατρέπει το ψηφιακό σήμα από την άλλη άκρη της γραμμής σε αναλογικό, το στέλνει στον πιεζοηλεκτρικό αισθητήρα ο οποίος από ηλεκτρικό το μετατρέπει σε μηχανική ενέργεια η οποία με τη σειρά της δονεί τον σκελετό της συσκευής και η δόνηση φτάνει στο αυτί του χρήστη μέσω της οθόνης!

Διαφήμιση

Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πρωτοποριακή, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί αλλού. Το θέμα όμως είναι ότι πολλοί χρήστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την απόδοση αυτής της τεχνολογίας. Για τον λόγο αυτό, η Xiaomi αναμένεται να την αντικαταστήσει στο επερχόμενο Mi MIX 2. Σύμφωνα με τον αναλυτή Sun Changxu η Κινεζική εταιρία θα συνεργαστεί με την AAC Technologies για την ανάπτυξη ενός ειδικού AAC ταλαντωτή που θα αναλάβει την ηχητική έξοδο της συσκευής, προσφέροντας καλύτερη πιστότητα ήχου και συμβατότητα με το πρότυπο 3GPP.

Google news

Το Xiaomi Mi MIX 2 αναμένεται να διαθέτει αναλογία οθόνης/σκελετού άνω του 93%, κυρτή οθόνη καθώς και αρκετές άλλες πρωτότυπες τεχνολογίες, ενώ θα ανακοινωθεί μαζί με το επερχόμενο Mi Note 3, όπως πέρυσι.

ChicMe WW Banggood WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram