Επίσημη Συνεργασία CITIS S.A. και Xiaomi-MIUI Hellas

Η Creative Image Technologies Integrated Solutions ΑΕΒΕ – Citis S.A. μια από τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της επίσημης συνεργασίας με το Ελληνικό Fan Club της Xiaomi στην Ελλάδα, για τη καλύτερη υποστήριξη των πρωτοποριακών προϊόντων της κινεζικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

H Citis S.A. ιδρύθηκε το 2008 και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών ΙΤ που πληρούν τις άκρως ιδιαίτερες ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων και της λιανικής αγοράς σε ότι αφορά το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη μεγάλης κλίμακας, κρίσιμων έργων πληροφορικής .

Η Citis S.A. έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας που να είναι ταυτόχρονα προσιτά σε όλους. Η εταιρεία αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών της, όχι ως προβλήματα, αλλά ως ιδιαίτερες προκλήσεις. Με δεδομένη αυτή την έννοια, μια σειρά από διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνολογίες χρησιμοποιούνται, προκειμένου να καλυφθούν οι διάφορες ειδικές ανάγκες των πελατών της Εταιρίας, με λύσεις καινοτόμες που αξιοποιούν αποτελεσματικά τις τελευταίες, state-of-the-art τεχνολογίες της πληροφορικής και της επικοινωνίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ανώτερη ικανοποίηση των πελατών. Η Citis S.A. υλοποιεί και συντηρεί τρεις διαφορετικές πιστοποιήσεις ISO που εφαρμόζονται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνεχή ποιότητα και την αξιοπιστία όλων των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η Xiaomi είναι μία κολοσσιαία Κινέζικη εταιρία τεχνολογίας, με έδρα στο Πεκίνο, ιδρύθηκε το 2010, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο. Το 2015 ήταν ήδη η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία smartphones στον κόσμο

Η εταιρεία κατασκευάζει ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες με κέντρο το Internet (Smartphones, αξεσουάρ, λογισμικό, κ.α.), αξιοποιώντας και τη βοήθεια των Mi fans, του club των φανατικών φίλων και οπαδών της μάρκας. Το “MI” στο λογότυπο της σημαίνει “Mobile Internet”, αλλά και “Mission Impossible”, καθώς αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις που φαίνονταν κυριολεκτικά αδύνατες να επιτευχθούν. Έχοντας πουλήσει περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones το 2014 και έχοντας κατακτήσει την ιδιαίτερα απαιτητική κινεζική αγορά, η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα την επέκτασή της στο εξωτερικό και από το δεύτερο εξάμηνο του 2016 επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά, παρουσιάζοντας ειδικές εκδόσεις των προϊόντων της, που πληρούν τις αντίστοιχες λειτουργικές και κανονιστικές προδιαγραφές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ποιοτική κατασκευή, το MIUI, το μοναδικό λογισμικό που χρησιμοποιούν συμπληρωματικά με το Android, το φανατικό κοινό τους και η εξαιρετικά προσιτή τιμή τους, είναι τα κύρια σημεία, που κάνουν τα Μi Phone τόσο περιζήτητα και αγαπητά όπου κυκλοφορούν στον κόσμο.

Με στόχο οι Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν στο σύνολό τους τη μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα ΜiPhone, η Citis S.A.παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα της Xiaomi, προϊόντα που πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον (ROM).

Η Citis S.A. θα διαθέτει μια τεράστια γκάμα MiPhones μέσω του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της.
Όλοι οι χρήστες που θα επιλέξουν την αγορά MiPhone από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Citis S.A. θα απολαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σημαντικά προνόμια και υποστήριξη τόσο από την Citis S.A. όσο και την από την ελληνική Κοινότητα της Xiaomi & MIUI.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα