Η Xiaomi εισβάλει επίσημα στην αγορά της Κορέας, δημιουργώντας πίεση στην Samsung!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi τελευταία φαίνεται έχει αρχίσει να κινείται, προσπαθώντας να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Έτσι μετά την είσοδο στην Ελληνική αγορά μέσω της Infoquest αρχικώς και μετά την συνεργασία του Ελληνικού Fan Club της Xiaomi-Miui και της Citis Market, η Xiaomi εισβάλει και σε άλλη αγορά, δημιουργώντας πιέσεις στον τοπικό κολοσσό!

Σύμφωνα λοιπόν με την Korean Herald, η Xiaomi ετοιμάζεται να μπει στην  αγορά της Ν. Κορέας στα 7 της γενέθλια, με ένα κινητό που έκανε τρομερή εντύπωση στους πάντες. Φυσικά μιλάμε για το Xiaomi Mi MIX, που θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει και να κλέψει τ’ ενδιαφέρον από τα πανίσχυρα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Η συσκευή ήδη είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει να διατίθεται στην νοτιοκορεάτικη αγορά από τα τέλη του μήνα στην τιμή των 799000 won (655€),  η οποία είναι άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα δύο flagship μοντέλα της Samsung. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Samsung είναι ο υπέρτατος κυρίαρχος στην κορεάτικη αγορά, αλλά με μία τέτοια δυνατή είσοδο, σίγουρα θα υπάρχουν έντονες αναταράξεις, ειδικότερα με τα όλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Samsung, το να έχει ένα δυνατό αντίπαλο μέσα στο γήπεδό της, σίγουρα είναι κάτι που δεν το θέλει.

Πως την βλέπετε αυτή την κίνηση της Xiaomi? Γράψτε μου τα σχόλιά σας.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com