Samsung Galaxy S8 – Πρώτες μέρες κυκλοφορίας και ήδη εμφανίστηκαν προβλήματα που σας στέλνουν στο σέρβις!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα όλοι οι οπαδοί της Samsung περιμένανε με μεγάλη ανυπομονησία τον ερχομό του S8/S8+. Ειδικότερα και μετά το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7, αλλά και τους άλλους μπελάδες που έχουν βρει και έχουμε αναφέρει εδώ, την Samsung τον τελευταίο καιρό, σίγουρα ήθελε κάτι καλό. Αμ δε, γιατί δυστυχώς και στο Samsung S8/S8+ παρουσιάστηκε πρόβλημα, που το παραδέχεται και η ίδια η εταιρεία!

Σε γενικές γραμμές δεν είχε παρουσιαστεί μέχρι στιγμής κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο εδώ και 2 ημέρες. Υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για ένα πρόβλημα με κάποιες από τις συσκευές που μέχρι και η ίδια η Samsung το έχει παραδεχτεί.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες από την Κορέα, αρκετοί από τους πρώτους που αποκτούν την συσκευή ρωτούν φίλους σε social media για την ύπαρξη ή όχι μιας κόκκινης/ροζ απόχρωσης στην οθόνη των συσκευών τους, που τις κάνει να ξεχωρίζουν αρκετά από άλλες όπως θα δείτε. Η Samsung ερωτήθηκε για αυτό και απάντησε ότι:

Google news

«Δεν πρόκειται για πρόβλημα στην ποιότητα κατασκευής του κινητού και μπορεί να ρυθμιστεί η συγκεκριμένη απόχρωση μέσω του software της συσκευής. Αν παρόλα αυτά το χρώμα δείχνει… κοκκινωπό, τότε οι κάτοχοι θα πρέπει να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους στο service.»

ZTE Many GEOs Redmagic WW

Το θέμα είναι φυσικά ότι αρκετοί από τους χρήστες που προσπάθησαν με πείραγμα των ρυθμίσεων να το φτιάξουν, δεν το έχουν καταφέρει και η κοκκινίλα δεν εξαφανίζεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, αρκετοί αναλυτές  να κατηγορούν την Samsung για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού βιάστηκε πολύ για να έχει διαθέσιμο έναν τεράστιο αριθμό συσκευών για να καλύψει τη ζήτηση. Οι οθόνες των Galaxy S8/S8+ κατασκευάζονται με βάση την «deep red» τεχνολογία για τον καθορισμό της ισορροπίας χρωμάτων και επειδή οι Κορεάτες βιάστηκαν, αρκετά μοντέλα έφυγαν από την γραμμή παραγωγής χωρίς να έχει εξαφανιστεί πλήρως η συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση.

Μάλλον καινούργιοι μπελάδες περιμένουν την Samsung και απ’ ότι φαίνεται η κακοδαιμονία της συνεχίζετε!? Λέτε μετά να έχουμε και εκρήξεις!? Γραφτείτε στο newsletter μας να ενημερωθείτε.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram