Έρχεται επίσημα το MIUI 8.0 βασισμένο σε Android 7.0 στα Xiaomi MI MIX/MI Note 2/5S/5S Plus την άλλη εβδομάδα!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι έχουμε κινητό Xiaomi, μία από τις συνήθεις ερωτήσεις που κάνουμε είναι…πότε θα πάρουμε την τελευταία έκδοση Android. Απ’ ότι φαίνεται για 4 από τα κινητά της, ουσιαστικά για τις 4 ναυαρχίδες της Xiaomi που είναι ακόμα με Android 6.0.1, ήρθε ο καιρός. Μιλάμε για τα κινητά Xiaomi MI MIX/MI Note 2/5S/5S Plus.Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από κάτω που είναι από το Mi5S Plus που έχει την τελευταία rom της Ελληνικής κοινότητας της Xiaomi-miui.gr, η rom είναι βασισμένη πάνω σε Android 6.0.1.

Σήμερα παρασκευή, όπως κάθε παρασκευή, η MIUI Official έστειλε ειδοποίηση σε 249 μοντέλα της Xiaomi ν’ αναβαθμίσουν την rom τους στην 333ης εβδομαδιαία Developer OS. Αυτό που είναι σημαντικό όμως είναι ότι για τα Xiaomi MI MX, MI Note 2, MI 5S και MI 5S Plus, αυτή η αναβάθμιση θα είναι η τελευταία σε Android 6.0 OS.


Έτσι από τις 15 Μαΐου, αυτά τα 4 κινητά θ’ αρχίσουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις MIUI 8 που θα είναι βασισμένη πια σε Android 7.0. Δυστυχώς για τις 3 πρώτες εβδομάδες η αναβάθμιση αυτή θα είναι για τους Beta tester που είναι στο φόρουμ της en.miui, ενώ στο ευρύ κοινό θα δωθεί μετά.

Λίγη υπομονή λοιπόν όσοι είστε ιδιοκτήτες των εν λόγο κινητών. Λογικά μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να δωθεί η πρώτα Beta έκδοση και στο ευρύ κοινό. Για πείτε λοιπόν, περιμένετε με αγωνία την νέα έκδοση!?Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com