Αγοράστε με έκπτωση εντυπωσιακά Smartwatch από το Banggood για την γιορτή του πατέρα!

Μοίρασε την γνώση...

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι γνωρίζουμε για την γιορτή της μητέρας. Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς όμως, πότε είναι η γιορτή του πατέρα; Φέτος η γιορτή του πατέρα πέφτει την Κυριακή 18 Ιουνίου, οπότε έχετε περίπου ένα μήνα καιρό για να αγοράσετε κάτι ωραίο και οικονομικό από Κίνα και να το έχετε εγκαίρως για να το δώσετε σαν δώρο.Το Banggood για την ημέρα αυτή έχει να μας προτείνει μία σειρά από ωραία και εντυπωσιακά Smartwatch, που μπορείτε να τ’ αποκτήσετε με έκπτωση και που σίγουρα θ’ αρέσουν στον πατέρα σας ή και σε εσάς εάν πάρετε δεύτερο επί ευκαιρίας.

Κατ’ αρχάς έχει σε Flash Sale το πολύ ωραίο Ticwatch 2 Smartwatch, που διαθέτει μετρητή παλμών, GPS, δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση, σύνδεση μέσω ΒΤ με το κινητό σας, έλεγχο της μουσικής και άλλα πολλά χαρακτηριστικά. Το Banggood το έχει με μία έκπτωση 20% για να το αποκτήσετε ειδικά τώρα για την γιορτή του πατέρα!


Εκτός όμως από αυτή την πολύ καλή προσφορά, έχει και 5 κατηγορίες Smartwatch σε προνομιακές τιμές ειδικά λόγο της γιορτής. Έτσι θα βρείτε SmartWatch Phone, Ticwatch 2 SmartWatch, Fashion Watch, Business Watch και Mechanical Watch. Πιστεύω είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα καλό και ωραίο Smartwatch και είτε να το κάνετε κάπου δώρο, είτε να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δείτε στις φωτογραφίες από κάτω τις προσφορές και διαλέξτε!

Λοιπόν τι λέτε, τι θα διαλέξετε τελικά από τις προσφορές του Banggood!? Έχει τόσες προσφορές, οπότε συμφωνώ μαζί σας είναι δύσκολο….Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com