Αποκλειστικό: Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Xiaomi Mi7 που διέρρευσε. Φέρει εντυπωσιακό σχεδιασμό!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα δεν έχει περάσει παρά κάτι ελάχιστους μήνες που η Xiaomi μας ανακοίνωσε το Mi6, μία πραγματική ναυαρχίδα, με φοβερά χαρακτηριστικά, όπως τον οκταπύρηνο Snapdragon 835, 6GB RAM, διπλή πίσω κάμερα. Αν και μόλις άρχισαν οι πωλήσεις του Mi6, εμείς σας βρήκαμε φωτογραφία του επόμενου μοντέλου, Xiaomi MI7, που εάν ισχύουν τελικά, θα είναι φοβερό!

Σύμφωνα με τις ελάχιστες φήμες που υπάρχουν και καταφέραμε να μαζέψουμε, το Mi7 αναμένεται να έχει μία οθόνη 6 ιντσών, με 2k ανάλυση (2560 x 1440 δηλαδή) και χωρίς φυσικό home button. Λόγω λοιπόν της απουσίας του, αναμένεται να έχει κάποιο ενσωματωμένο στην οθόνη υπέρηχο σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης εάν προσέξετε την φωτογραφία που βρήκαμε, φαίνεται να έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, αλλά σε οριζόντια τοποθέτηση, παρόμοια δηλαδή με το σκεπτικό του iPhone 8, που σας είπαμε πιο πριν.


Όσο για επεξεργαστή, αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίο οκταπύρηνο Snapdragon 845. Οι κάμερες πάντως στο πίσω μέρος αναμένεται να είναι στα 24MP, ενώ θα υποστηρίζουν λήψη 3D video και φυσικά 4k. Μόνο από αυτό καταλαβαίνεται για τι κάμερες μιλάμε! Ελπίζω πάντως να συνοδεύονται και από εξίσου πολύ καλό λογισμικό, γιατί συνήθως εκεί μας τα χαλάει λίγο η Xiaomi.

Τι λέτε, πως σας φαίνεται το Xiaomi Mi7? Θα περιμένετε να το αποκτήσετε ή θα πάτε στο επίσης φοβερό Mi6, που μπορείτε να το βρείτε πια σε πάρα πολύ καλή τιμή!? Τι θα αποφασίσετε!?



Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com