Αποκτήστε το iPhone 7 των 80$ ή αλλιώς το UMIDIGI G!

Μοίρασε την γνώση...

Η UMIDIGI φαίνεται να έχει μπει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας καινούργιες συσκευές, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και πάρα πολύ καλή τιμή! Είδαμε το Umidigi C Note πόσο καλά το πλάσαρε με την διαφήμιση που δείχνει τις αντοχές του συγκριτικά με το Galaxy S8. Τώρα μας έχει μία καινούργια έκπληξη, με την ονομασία UMIDIGI G, ένα πραγματικό κλώνο του iPhone 7 όπως βλέπετε, με budget τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή που δεν ξεπερνά τα 80$!

 Το UMIDIGI G, αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την εταιρεία, με 4G/LTE υποστήριξη, Android 7.0 και εμφάνιση ίδια πρακτικά με το iPhone 7. Από οθόνη θα διαθέτει μία των 5 ιντσών, ενώ θα είναι με μεταλλική κατασκευή αλλά με βάρος μόλις 135,5 γραμμάρια. Το ωραίο είναι ότι στην κατασκευή έχει υπολογιστεί το υπέροχο κράτημα που έχει, ώστε να το κρατάτε χωρίς ταλαιπωρία.

Η συσκευή αναμένεται να εφοδιαστεί επίσης με εμπρόσθιο αισθητήρα αποτυπωμάτων, ενώ οι προπαραγγελίες του ξεκίνησαν σήμερα στην τιμή των $79,99!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com