Αποκτήστε το Xiaomi Redmi 4X, με 3GB RAM, 32GB εσωτερικό χώρο, διεθνή ROM στα 149,99$!

Την Xiaomi την ξέρετε, μην τα ξαναλέμε. Έχει γίνει τόσο γνωστή στη χώρα μας μέσω των κινητών που έχουν έρθει αλλά και μέσω της κοινότητας και αυτού του site, που λίγοι πια θα έχουν μείνει, σε κανένα ξεχασμένο χωριό, που δεν θα έχουν ακούσει αυτό το όνομα! Μία από τις τελευταίες δημιουργίες της εταιρείες είναι το Xiaomi Redmi 4x, ένα κινητό με πολύ καλά χαρακτηριστικά και τώρα σε τιμή απίστευτη!

Το Xiaomi Redmi 4x θεωρείτε ένα από τα best selling κινητά της εταιρείας. Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, με HD ανάλυσης και 2.5D επικάλυψη γυαλιού για προστασία. Κατασκευασμένο μέταλλο με καμπύλες στις γωνίες, εύκολα δίνει την αίσθηση στο μάτι ότι κρατάτε μία ναυαρχίδα, αλλά όχι σε τιμή ναυαρχίδας!

Για επεξεργαστή έχει τον οκταπύρηνο Snapdragon 435 χρονισμένο στα 1.4Ghz. Η προσφορά που σας βρήκαμε είναι για την έκδοση των 3GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου. Με μία μεγάλη μπαταρία των 4100 mAh που εγγυάται υψηλή αυτονομία για έως και δύο ημέρες συνεχούς λειτουργίας, το ότι παραμένει ταυτόχρονα και πολύ λεπτό με πάχος μόλις 8,65 χιλιοστά, είναι ένα κατασκευαστικό θαύμα. Στην πίσω πλευρά έχει για κύρια κάμερα μία με 13MPixel και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω. Το ωραίο είναι ότι η συσκευή είναι εφοδιασμένη με την διεθνή ROM, που είναι 100% ελληνική πια και παίρνει και αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ. Βέβαια εάν θέλετε να βάλετε την ROM της ελληνικής κοινότητας που είναι σίγουρα καλύτερη, μπορείτε εύκολα.

Το Xiaomi Redmi 4X με την διεθνή έκδοση, μπορείτε να το βρείτε σε Flash Sales στο Banggood στην φοβερή τιμή των 149,99$, αλλά υπόψιν μέχρι τις 8 Μαΐου, οπότε βιαστείτε!

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα