Απολαύστε ταινίες στην τηλεόρασή σας, οικονομικά, με τις δύο εκδόσεις του Scishion V88 Mini και αξία κάτω από 40€!

Μοίρασε την γνώση...

Παρότι ο καιρός έχει ζεστάνει πια και είναι για βόλτες στην εξοχή ή στην παραλία, το βραδάκι όλο και κάποια ταινία θα θέλουμε να δούμε. Γιατί να μην το κάνουμε βλέποντας κάποια ταινία, που θέλουμε εμείς και όχι τις κονσέρβες της τηλεόρασης. Εδώ έρχονται τα διάφορα TV Box, όπου μέσω αυτών μπορούμε να συνδεθούμε στο διαδίκτυο, να δούμε ταινίες, σειρές και ότι άλλο θέλουμε και όλα αυτά μέσα στο σαλόνι μας, στη τηλεόρασή μας. Σας έχω λοιπόν δύο οικονομικές λύσεις, με την ακριβότερη κάτω από 40€! Μιλάμε για τα Scishion V88 Mini και Scishion V88 Mini ΙΙ.Το Scishion V88 Mini και το Scishion V88 Mini ΙΙ είναι μία καλή και πολύ οικονομική λύση. Η μοναδική διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι η μνήμη και ο σχεδιασμός. Αλλιώς δεν διαφέρουν στο hardware κάπου αλλού. Έτσι και τα δύο μοντέλα κατασκευαστικά έρχονται σε αυτό το μαύρο τετράγωνο κουτί. Του Mini II είναι λίγο πιο όμορφο, αφού έχει πιο ωραία εμφάνιση η πάνω πλευρά.

Και οι δύο εκδόσεις έχουν σαν θύρες επικοινωνίας, 1 x HDMI 2.0 που αποδίδει μέχρει και  4Kx2K, 4 x USB HOST Host usb port, 1 x SPDIF Coaxial, 1 x SD/MMC SUPPORT 1~32GB, 1 x RJ45 10/100 BaseT, 1 x AV Standard resolution AV or Y/Pb/Pr signal και 1 x Power input 5V/2A.

Διαφήμιση

Για επεξεργαστή χρησιμοποιούν τον τετραπύρηνο Rockchip 3229 χρονισμένο στα 1.5GHZ, ενώ για εσωτερικό χώρο έχουν 8GB και οι δύο εκδόσεις που μπορεί φυσικά να επεκταθεί μέσω εξωτερικής κάρτας με άλλα 32GB. Όπως είπαμε η διαφορά των δύο εκδόσεων είναι στη μνήμη RAM, αφού το Scishion V88 Mini έχει 1GB RAM, ενώ το Scishion V88 Mini ΙΙ έχει 2 GB RAM.

Google news

Για σύνδεση με το διαδίκτυο έχει iFi 802.11 b/g /n, για σύνδεση με άλλες συσκευές μπορεί να το κάνει μέσω Bluetooth 4.0, ενώ υποστηρίζει και IR Infra Remote control. Για λειτουργικό τρέχει Android 5.1, ενώ υποστηρίζει όλα τα φορμάτ βίντεο, ήχου και εικόνας. Υποστηρίζει ακόμα DLNA και Google TV Remote.

Blackshark WW Wondershare WW

Τις δύο εκδόσεις του Scishion V88 Mini, την μικρή έκδοση και την έκδοση ΙΙ, μπορείτε να τις βρείτε στο Banggood. Η μικρή έκδοση του Scishion V88 Mini κοστίζει μόλις 34.49$ (31.3€), ενώ η έκδοση των 2GB RAM που θα σας την συνιστούσα για καλύτερη, η Scishion V88 Mini ΙΙ, κοστίζει ελάχιστα παραπάνω, δηλαδή 41.49$ (37.72€). Αποφασίστε και παραγγείλτε!

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram