Δείτε πρώτοι εδώ το νέο Xiaomi Redmi 5! Έρχεται με Snapdragon 626 και 4GB RAM/64GB ROM.

Η σειρά Redmi Note έχει αποδειχθεί από τις πιο προσοδοφόρες σειρές, αφού είναι πολύ καλές συσκευές, με πολύ καλές τιμές, προσιτές σε όλους. Τώρα ξαφνικά ένας χρήστης διέρρευσε τα δεδομένα του επερχόμενου Xiaomi Redmi Note 5 με την αναμενόμενη τιμή που θα έχει!

Σήμερα λοιπόν ξαφνικά ένας χρήστης, διέρευσε τα χαρακτηριστικά του Redmi 5. Το περίεργο είναι ίσως ότι αντί να χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του Snapdragon, τον 630, φαίνεται να είναι εφοδιασμένος με την αμέσως προηγούμενη, τον Snapdragon 626. Ο επεξεργαστής συνοδεύετε από 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φαίνεται ότι θα έχει μία οθόνη με 5 ίντσες και 1080P ανάλυση. Μπαταρία συνεχίζει να κρατάει αυτή των 4100mAh που δίνει μέχρι και δύο ημέρες δύναμη στο κινητό. Ο επεξεργαστής πια όπως είπαμε θα είναι ο Snapdragon 626, ενώ μέχρι στιγμής έτρεχε με τον 625 και θα τρέχει MIUI 8 OS βασισμένο σε Android 7.0, που αναμένεται να γίνει MIUI 9 OS στο άμεσο μέλλον.

Όσο για την τιμή του νέου Xiaomi Redmi 5, η έκδοση των 3GB/32GB θα κοστίζει στην Κίνα 799 yuan(133$), η έκδοση με 4GB/64GB αναμένεται να κοστίζει στην Κίνα 1099 yuan,(183$).

Όπως βλέπεται οι τιμές στην Κίνα τουλάχιστον, είναι εξευτελιστικά χαμηλές. Εάν η διαρροή αυτή ισχύει τελικά, το νέο Xiaomi Redmi 5 αναμένεται να γίνει VFM κινητό! Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.

Εάν πάντως θέλετε να αποκτήσετε την τελευταία έκδοση του Redmi Note 4, υπάρχει η Global έκδοση όπως αναφέρεται και στο kimovil, που στο Banggood με τον εκπτωτικό κωδικό 5BGESN432, η τελική τιμή πέφτει στα 137€!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα