Δείτε στις τελευταίες φωτογραφίες του αναμενόμενου iPhone 8, πως πραγματικά είναι!

Μοίρασε την γνώση...

Διαρροές για τα κινητά δεν έχουμε μόνο στα android, αλλά και στα iphone. Έτσι το τελευταίο διάστημα έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές σχετικά με το αναμενόμενο iPhone 8. Στην αρχή είχε κυκλοφορήσει ένα hands on video 14 δευτερολέπτων και σήμερα έχουμε μία φωτογραφία του να εμφανίζεται στο PhoneArena και μία ακόμα στο GSMArena.

 Προσέχοντας κανείς τις δύο φωτογραφίες, αυτό που παρατηρεί αμέσως είναι η τεράστια bezeless οθόνη. Το χαρακτηριστικό αυτό σίγουρα το κάνει πολύ εντυπωσιακό και ενδιαφέρον, αφού θα ήθελα να δω τι σόι προστασία θα έχει στο κινητό αυτό, στην οθόνη, αλλά και τα λοιπά της χαρακτηριστικά. Οι φήμες πάντως λένε ότι λόγο αυτή ς της τεράστιας οθόνης, το iPhone 8 θα έχει ultrasonic αισθητήρα αποτυπωμάτων που θα ενσωματώνεται κάτω από οθόνη, αφήνοντας στο παρελθόν το Home Button, που βρισκόταν μόνιμα στο κέντρο.

Διαφήμιση

Σαν διαστάσεις, η οθόνη αναμένεται να έχει αναλογίες 18,5:9, ίδιες δηλαδή με αυτές του Samsung Galaxy S8. Στο πάνω τμήμα της συσκευής θα τοποθετηθεί ένας αισθητήρας υπερύθρων για την βελτίωση των δυνατοτήτων της κάμερας. Λέγετε μάλιστα ότι χάρις σε αυτή την προσθήκη, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε εφαρμογές/υπηρεσίες επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Google news

Όσο για την τιμή του νέου μοντέλου…δεν θα θέλατε να την ακούσετε, πιστέψτε με! Πάνω από τα 1000$ τον πρώτο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, ακούγεται ότι θα κοστίζει. Τώρα εάν τα αξίζει πραγματικά, μένει να το δούμε… Εσείς θα το αγοράζατε σε αυτή την τιμή?

Blackshark WW Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram