Δείτε τι νέο φέρνει το MIUI 9 και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι έχετε κινητό Xiaomi, θα έχετε προσέξει ότι το MIUI δεν ακολουθεί ακριβώς το Android. Έτσι αυτή την στιγμή είμαι σε MIUI 8 και περίπου κάθε τέλος καλοκαιριού βγαίνει η νέα έκδοση. Φέτος ακούγεται ότι θα βγει πιο νωρίς, το MIUI 9 πια. Για να δούμε όμως τι μάθαμε για εσάς.

 Το σίγουρο είναι ότι η νέα έκδοση θα φέρει νέα χαρακτηριστικά. Αναμενόμενο εξάλλου…. Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως διαχωρισμού οθόνης (split screen) που επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη σε δύο μέρη και να τα επεξεργαστείτε ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι στο ένα μέρος θα μπορείτε να γράφετε ένα κείμενο και στο άλλο να βλέπετε ένα βίντεο πχ από το Youtube. Φανταστικό χαρακτηριστικό δεν συμφωνείτε!? Άλλη λειτουργία που θα περιέχει είναι η δυνατότητα να έχουν εικόνα σε εικόνα που θα επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν βίντεο μέσα σε κάποιο παράθυρο. Η νέα έκδοση αναμένεται να περιέχει και άλλες λειτουργίες που θα τις μάθουμε όμως με την επίσημη ανακοίνωση.

Όσο γι’ αυτό, για την ανακοίνωση, πότε να περιμένουμε το MIUI 9!? Υπάρχει μία πολύ έντονη φημολογία ότι θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από τον Ιούλιο αυτή την φορά. Αν και κάθε φορά η Xiaomi ανακοινώνει την νέα ROM στα γενέθλιά της, δηλαδή στις 16 Αυγούστου, φέτος ακούγεται ότι μπορεί να κάνει το δώρο της πιο νωρίς. Έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα έκδοση, αλλά και τις νέες συσκευές που θα έρθουν με προεγκαταστημένη την νέα έκδοση.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com