Δείτε τι νέο φέρνει το MIUI 9 και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει!

Μοίρασε την γνώση...

Όσοι έχετε κινητό Xiaomi, θα έχετε προσέξει ότι το MIUI δεν ακολουθεί ακριβώς το Android. Έτσι αυτή την στιγμή είμαι σε MIUI 8 και περίπου κάθε τέλος καλοκαιριού βγαίνει η νέα έκδοση. Φέτος ακούγεται ότι θα βγει πιο νωρίς, το MIUI 9 πια. Για να δούμε όμως τι μάθαμε για εσάς.

Geekbuying WW

 Το σίγουρο είναι ότι η νέα έκδοση θα φέρει νέα χαρακτηριστικά. Αναμενόμενο εξάλλου…. Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι θα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως διαχωρισμού οθόνης (split screen) που επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη σε δύο μέρη και να τα επεξεργαστείτε ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι στο ένα μέρος θα μπορείτε να γράφετε ένα κείμενο και στο άλλο να βλέπετε ένα βίντεο πχ από το Youtube. Φανταστικό χαρακτηριστικό δεν συμφωνείτε!? Άλλη λειτουργία που θα περιέχει είναι η δυνατότητα να έχουν εικόνα σε εικόνα που θα επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν βίντεο μέσα σε κάποιο παράθυρο. Η νέα έκδοση αναμένεται να περιέχει και άλλες λειτουργίες που θα τις μάθουμε όμως με την επίσημη ανακοίνωση.

Διαφήμιση

Όσο γι’ αυτό, για την ανακοίνωση, πότε να περιμένουμε το MIUI 9!? Υπάρχει μία πολύ έντονη φημολογία ότι θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από τον Ιούλιο αυτή την φορά. Αν και κάθε φορά η Xiaomi ανακοινώνει την νέα ROM στα γενέθλιά της, δηλαδή στις 16 Αυγούστου, φέτος ακούγεται ότι μπορεί να κάνει το δώρο της πιο νωρίς. Έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα έκδοση, αλλά και τις νέες συσκευές που θα έρθουν με προεγκαταστημένη την νέα έκδοση.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram