Δείτε το Nokia 8 σε επίσημο βίντεο στο Vimeo, που βγήκε κατά λάθος!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται η ΝΟΚΙΑ έχει γυρίσει για τα καλά, με πολύ δυνατές προτάσεις που απ’ ότι βλέπουμε γίνονται ολοένα και καλύτερες. Τουλάχιστον αυτό βλέπουμε σ’ ένα βίντεο που διέρρευσε κατά λάθος στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο Vimeo, δείχνοντας ένα μοντέλο που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής, το νέο ΝΟΚΙΑ 8!

Το υποτιθέμενο μοντέλο το ανακάλυψαν σε επίσημο εισαγωγικό βίντεο από την Φινλανδική εταιρεία, στο Vimeo. Το θέμα είναι φυσικά ότι αφού το πήραν χαμπάρι, το κατέβασαν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε εικόνες από το αναμενόμενο κινητό, οπότε εσείς δεν θα έχετε χάσει τίποτα!

 Από την φωτογραφία που πάρθηκε από το βίντεο, το ΝΟΚΙΑ 8 είναι το αριστερό μοντέλο που δεν φαίνεται και τόσο καλά. Από αυτά που μπορούμε να δούμε, βλέπουμε ότι θα έχει διπλή κάμερα, με πλήρως μεταλλικό σώμα και γυαλί. Θα διαθέτει USB Type-C και φαίνεται ότι διατηρεί την θύρα για τ’ ακουστικά των 3.5mm.

Δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι άλλο από την φωτογραφία, αλλά δεν υπάρχουν και τίποτα φήμες που να λένε τι άλλο να περιμένουμε από το ΝΟΚΙΑ 8. Εμείς πάντως με το που θα μάθουμε κάτι νέο θα σας το πούμε…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com