Διαβάστε πως μπορείτε ν’ αποκτήσετε το μοναδικό Mi Note 2 με 66$ έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Την Xiaomi και το Mi Note 2 δεν νομίζω να μην τα γνωρίζεται. Το Mi Note 2 είναι η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας που έχει έρθει πραγματικά με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Μάλιστα ήρθε και στην Ελλάδα στα 700€. Εγώ θα σας πω πως μπορείτε να το αποκτήσετε με τα μισά λεφτά, χάρις στον εκπτωτικό κωδικό που θα σας δώσω!Το Mi Note 2 έρχεται με μία οθόνη 5.7 ιντσών και 1920 x 1080 Pixel ανάλυση. Για επεξεργαστή έχει τον πανίσχυρο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 821 χρονισμένο στα 2.35GHz. Το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς έχει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία κάμερα με ανάλυση 22.56 MP, ενώ μπροστά δεσπόζει μία κάμερα των 8 MP. Τρέχει MIUI 8 βασισμένο σε Android 6.0, ενώ αναμένεται την άλλη εβδομάδα να πάρει και την Nougat, δηλαδή Android 7.0! Παίρνει δύο  nano SIM, ενώ δεν υποστηρίζει την Β20 το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το Xiaomi Mi Note 2 μπορείτε με τον εκπτωτικό κωδικό note264, να το αποκτήσετε από το Banggood σε πραγματικά πάρα πολύ χαμηλή τιμή και στα μισά απ’ ότι θα δίνατε εδώ σε κάποιο μαγαζί Ελλάδα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com