Δωρεάν Wi-fi σε όλη την Ευρώπη!

Μοίρασε την γνώση...

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και η Επιτροπή κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την πρωτοβουλία WiFi4EU, στην οποία θα υπάρχουν εγκατεστημένα δωρεάν Wi-Fi hotspots σε όλους τους ευρωπαϊκούς δημόσιους χώρους.

Η πρωτοβουλία θα συμβάλει στο όραμα της κατοχής “κάθε ευρωπαϊκού χωριού και κάθε πόλης με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet γύρω από τα κεντρικά κέντρα δημόσιας ζωής μέχρι το 2020″, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Jean-Claude Juncker.

Διαφήμιση

“Η στρατηγική ψηφιακής ενιαίας αγοράς στοχεύει στην οικοδόμηση μιας πλήρως συνδεδεμένης Ευρώπης, όπου όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά δίκτυα υψηλής ποιότητας. Η πρωτοβουλία WiFi4EU θα βελτιώσει τη συνδεσιμότητα, ιδίως όταν η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι περιορισμένη”, δήλωσε ο Andrus Ansip. “Το WiFi4EU είναι ένα ευπρόσδεκτο πρώτο βήμα, αλλά πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα για την επίτευξη υψηλής ταχύτητας διασύνδεσης σε ολόκληρη την επικράτεια της ΕΕ – όπως η βελτίωση του συντονισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο του ραδιοφάσματος και η τόνωση των επενδύσεων στα δίκτυα υψηλής χωρητικότητας που χρειάζεται η Ευρώπη”.

Google news

Τα τρία θεσμικά όργανα έχουν δεσμευτεί να διαθέσουν 120 εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότηση εξοπλισμού για δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες Wi-Fi σε 6.000 έως 8.000 δήμους σε όλα τα κράτη μέλη. Μόλις ολοκληρωθεί η γραφειοκρατία, οι τοπικές αρχές θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση. Οι επιχορηγήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αγορά και την εγκατάσταση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, δηλαδή των τοπικών ασύρματων σημείων πρόσβασης. Οι δημόσιες αρχές θα καλύπτουν το κόστος εκτέλεσης των έργων σε τοπικό επίπεδο.

Hekka Goboo [CPS] Many GEOs

Το WiFI4EU προτάθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2016, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει να αλλάξει πλήρως τους κανόνες των τηλεπικοινωνιών. Η στρατηγική για την ψηφιακή ενιαία αγορά έχει προχωρήσει πολύ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στις 15 Ιουνίου 2017 όλοι οι ταξιδιώτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα σταματήσουν να καταβάλλουν τέλη περιαγωγής. Στις αρχές του χρόνου, οι Ευρωπαίοι θα μπορούν επίσης να ταξιδεύουν με κινηματογραφικές ταινίες, μουσική, βιντεοπαιχνίδια και ηλεκτρονικά βιβλία που βρίσκονται στα κανάλια που έχουν εγγραφεί στο σπίτι, αφού θα κυκλοφορήσει η ζώνη των 700 MHz για την ανάπτυξη 5G και νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram