Η Apple κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις Xiaomi και Fitbit στα wearable!

Μοίρασε την γνώση...

Η Strategy Analytics είναι μία στατιστική εταιρεία που καταγράφει, μετράει και αναλύει τις μεταφορές φορτίων που έχουν οι διάφορες εταιρείες. Η εταιρεία αυτή μας λέει κάθε τρίμηνο τι μεταφορές που έχουν σε κινητά, wearable και ότι άλλο μεταφέρεται τέλος πάντων. Ένα από τα στοιχεία που καταγράφει είναι τα wearable όπως είπαμε. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν στις μετρήσεις της εταιρείας για το πρώτο τετράμηνο του 2017 έχουμε εκπλήξεις! Ας δούμε όμως τι βρήκε η Strategy Analytics.

Βάση των μετρήσεων που έκανε η Strategy Analytics για το 1ο 4μηνο του 2017, φαίνεται ότι η Apple είχε τις περισσότερες αποστολές παγκοσμίως σε wearable. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει μόνο ένα πράγμα…ότι κατάφερε να γίνει το Νο1 στην αγορά, αφήνοντας στη 2η και 3η θέση την Xiaomi και την Fitbit.

Διαφήμιση

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν από τις μετρήσεις της εταιρείας, ενώ η Apple είχε καταφέρει να στείλει μόλις 2.2 εκ συσκευές το πρώτο τετράμηνο του 2016, τώρα κατάφερε να στείλει 3.5 εκ. συσκευές! Αυτό σε νούμερα μεταφράζεται σε μία αύξηση των αποστολών κατά 59%, που αυτόματα την έβαλε και στην πρώτη θέση.

Google news

Στη δεύτερη θέση έρχεται πια η Xiaomi, με σύνολο αποστολών 3.4 εκ συσκευές για το πρώτο τετράμηνο του 2017. Μπορεί η διαφορά να είναι ελάχιστη και μόλις κατά 0.1 εκ συσκευές πίσω από την πρώτη, την Apple, πάραυτα έχουν και μία πτώση κατά 10.5% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο πέρυσι, όταν είχαν στείλει 3.9 εκ συσκευές παγκοσμίως. Εδώ βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα αντίστοιχα wearable της Xiaomi είναι πολύ πιο φθηνά, οπότε υπάρχει και μικρότερο κέρδος στο τέλος.

Hekka Lightinthebox WW

Από την άλλη, η Fitbit έχει πάθει πανωλεθρία θα έλεγε κανείς, αφού από την πρώτη θέση που ήταν πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα, τώρα είναι τρίτη και καταϊδρωμένη, με μεγάλη πτώση στις αποστολές συσκευών. Έτσι ενώ πέρυσι είχε στείλει 4.5 εκ συσκευές, φέτος κατάφεραν μόλις 2.9 εκ συσκευές να στείλουν, δείχνοντας μία πτώση στις πωλήσεις κατά 36%!

Εάν πάντως δεν είστε οπαδός της Apple και ψάχνετε να πάρετε το Xiaomi Mi Band 2 στην χαμηλότερη τιμή, το έχω βρει στο Lightinthebox για μόλις 18.59$! Εναλλακτικά έχει στο Geekbuying 23.89$ ή στο Banggood 26.99$ .Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram