Η Asus σταματάει την σειρά ZenWatch λόγω χαμηλών πωλήσεων

Μοίρασε την γνώση...

Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν αντί το κλασικό το ρολόι κάποιο smartwatch. Λόγω των πολλών ευκολιών που προσφέρουν, είναι ένα χρήσιμο εξάρτημα. Τα ZenWatch της Asus είναι ένα από τα smartwatch που είχα ξεχωρίσει γενικώς. Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται δεν τα πάει και τόσο καλά, οπότε ακούγεται ότι θα την σταματήσει την σειρά η εταιρεία.

Σύμφωνα πάντως και με την Digitimes, το ρολόι έχει μόλις 5-6 χιλιάδες συσκευές μηνιαία αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο είναι μικρό, οπότε λογικά και σκέφτεται να σταματήσει ολόκληρη την σειρά η Asus. Πάντως εάν θέλετε να το συγκρίνεται με κάτι, πχ το Apple Watch έχει πιάσει 7 εκ αποστολές για το 2016, ενώ το πρώτο τετράμηνο του 2017 έχουν σταλθεί στα 3.5 εκ συσκευές! Καταλαβαίνετε λοιπόν διαφορά…

Διαφήμιση

Όπως και να έχει το πράγμα, η Asus δεν έχει σχολιάσει επίσημα την φήμη αυτή, ούτε και τα νούμερα. Θα ήταν πάντως κρίμα να τα σταματήσουν.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram