Η Intel παρουσιάζει την γκάμα επεξεργαστών Core i9 X series

Μοίρασε την γνώση...

H Intel έχει βαλθεί να φτάσει τα high end PC στα όριά τους με τους νέους επεξεργαστές Core i9 X οι οποίοι φτάνουν πλέον στους 18 πυρήνες. 

H σειρά Intel Core X θα επεκτείνεται και στα μοντέλα i5 και i7. To πρώτο μοντέλο της σειράς είναι ο Intel Core i5-7640X, ο οποίος θα κοστίζει 242 δολάρια στις ΗΠΑ, με 4 πυρήνες και 4 threads, ενώ η σειρά Intel Core i7 X-Series ξεκινά με ένα μοντέλο των 339 δολαρίων, με 4 πυρήνες και 8 threads και φτάνει σε ένα μοντέλο κόστους 599 δολαρίων, με 10 πυρήνες και 20 threads. H σειρά Core i9 X θα έχει μοντέλα με 12 πυρήνες και 24 threads σε τιμή 999 δολάρια, αλλά και μοντέλα με 16 πυρήνες και 32 threads σε τιμή 1699 δολάρια στις ΗΠΑ.

Διαφήμιση

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, βέβαια, είναι ο Intel Core i9-7980XE, ο οποίος θα έχει την υπολογιστική ισχύ ενός teraflop, με 18 πυρήνες, ο οποίος θα μπορεί να επιτρέπει το gaming σε ποιότητα 4Κ και ταυτόχρονα να αναμεταδίδει το παιχνίδι σε ποιότητα HD. Η τιμή του, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Intel στην έκθεση Computex θα είναι απαγορευτική, καθώς το chip αυτό θα μπορεί να το αποκτήσει κανείς στις ΗΠΑ καταβάλλοντας 1999 δολάρια.

Google news

Τα chips Intel Core i9 θα έχουν συχνότητες λειτουργίας από τα 3.3 έως και τα 4.3 GHz με Turbo Boost 2.0, ενώ με τη χρήση της τεχνολογίας Turbo Boost 3.0 η συχνότητα μπορεί να φτάσει στο 4.5 GHz. Όλα τα νέα chips της Intel είναι σχεδιασμένα για τοποθέτηση στην μητρική κάρτα Intel X299.

Govee Many GEOs ZTE Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram