Η Xiaomi εγκαινίασε το 100ό της Mi Home store, ενώ θέλει ν’ ανοίξει άλλα 200 ακόμα!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi όταν πρωτοξεκίνησε, πουλούσε τα πάντα online. Τον τελευταίο χρόνο περίπου όμως, έχει αλλάξει τακτική, ανοίγοντας και κανονικά μαγαζιά, μιας και πολύς κόσμος θέλει να μπορεί να δει από κοντά αυτό που θα αγοράσει. Έτσι ξεκίνησε να δημιουργήσει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, όπου θα μπορεί να βρει ο μελλοντικός αγοραστής πληθώρα από Xiaomi μοντέλα, Xiaomi gadgets και αξεσουάρ, αλλά και να κάνουν ερωτήσεις στους ειδικούς της εταιρίας για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Το ευχάριστο είναι ότι πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο CEO της Xiaomi, Lei Yun είχε αναφέρει ότι η εταιρία σκοπεύει να ανοίξει 100 Mi Home Stores μέσα στους επόμενους 12 μήνες, και σήμερα εγκαινιάστηκε το 100! Αναμενόμενο ίσως ήταν και η επόμενη υπόσχεση του CEO, ν’ ανοίξει δηλαδή άλλα 200 καταστήματα μέσα στο επόμενο έτος! Ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά δεν το νομίζω! Με τον τρόπο αυτό θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο το δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Κίνα, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να γνωρίσει την εταιρεία.

Διαφήμιση

Τα τελευταία 4 Mi Home stores που άνοιξε η εταιρεία ήταν στις πόλεις Zhengzhou, Guangzhou, Foshan και Shanghai. Λέτε να φτάσουμε σ’ ένα σημείο μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια ν’ ανοίξει και κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα!? Ίδωμεν….

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram