Και τα νέα ΝΟΚΙΑ έρχονται επίσημα στην Ελλάδα!

Μοίρασε την γνώση...

Η ΝΟΚΙΑ είναι παλιά και πολύ γνωστή εταιρεία. Τώρα εκπροσωπείται από την HMD Global, που σκοπό έχει να επαναφέρει στο προσκήνιο και πάλι την παλιά δόξα της ΝΟΚΙΑ. Για τον λόγο αυτό έχει κατασκευάσει σειρά μοντέλων με το λογότυπο της εταιρείας. Βέβαια επόμενο βήμα είναι και η παρουσίαση αυτών. Για τον λόγο αυτό η HDM Global έστειλε πρόσκληση.

Geekbuying WW

Στην πρόσκληση αναφέρεται ότι σε ειδικό sunset party που θα γίνει την Πέμπτη, 11 Μαίου στην Αθήνα, θα παρουσιαστούνε τα νέα Nokia smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά!

Διαφήμιση

Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν αναφέρει ποια μοντέλα ακριβώς θα δούμε, εάν θα είναι κάποιο/α από τα  Nokia 3, Nokia 5,  Nokia 6 ή το νέο Nokia 3310. Όπως και να έχει, μόλις μάθουμε κάτι, εμείς θα σας το μεταφέρουμε, οπότε μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Google news

[wysija_form id=”1″]

AliExpress WW Redmagic WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram