Και τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για το Samsung S8. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι πάρα πολύ εύθραυστο!!

Μοίρασε την γνώση...

Τελικά την Samsung πρέπει να την έχουν ματιάσει! Μετά τα προβλήματα που είχε με το Samsung Note 7, τώρα και το Samsung S8 συνέχεια προβλήματα βγάζει. Έτσι μετά το σκάνδαλο με της διαφορετικής ταχύτητας flash μνήμες για τον εσωτερικό χώρο, σε συγκριτικά τεστ που έγιναν από την SquareTrade,  μία Αμερικανική εταιρία επέκτασης εγγύησης στα smartphones, έδειξε ότι τα Samsung S8 δεν έχουν και τόσο μεγάλη αντοχή όσο θα έπρεπε!

Η SquareTrade, έτρεξε μία σειρά από διαγνωστικά τεστ πάνω στα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, για να ενημερώσει κοινό και εκπροσώπους Τύπου για τις αντοχές των κινητών, απέναντι σε πτώσεις και καθημερινή χρήση. Υποθέτω κάτι λογικό και αναμενόμενο και όχι αυτά τα ειδικά βασανιστήρια που σκέφτονται οι διάφοροι Youtubers. Την ίδια στιγμή άρθρο στο Motherboard Vice, αναφέρει και αυτό ότι οι δουλειές στις εταιρίες επισκευών πάνε πολύ καλά, αφού όντως τα δύο μοντέλα της Samsung χαλάνε εύκολα, κοστίζουν ακριβά, διορθώνονται εύκολα, ενώ τα ανταλλακτικά τους είναι φθηνά για τις εταιρίες service και κοστίζουν πολύ για τους πελάτες!


 Το θέμα με τα Samsung S8 είναι ότι λόγω της εντυπωσιακής Infiniti Display, σε μία τυχαία πτώση είναι το πρώτο πράγμα που παρουσιάζει πρόβλημα. Εάν λοιπόν σπάσει, η τιμή της αντικατάστασης στο εξωτερικό είναι στα 200$ (όταν του Galaxy S7 δεν ξεπερνούσε τα 100$). Βέβαια όταν έχεις δώσει πάνω από 800€ για το κινητό, δύσκολα να μην τα δώσεις για να την διορθώσεις. Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, η αντίστοιχη οθόνη του iPhone 7 στο εξωτερικό για αντικατάσταση κοστίζει έως και 300$!

Δείτε λοιπόν στο βίντεο παρακάτω που παρουσίασε η εταιρεία SquareTrade, τις επιδόσεις των νέων Galaxy λοιπόν και τις αντοχές τους. Εμείς σας ευχόμαστε να μην γίνεται μάρτυρες κάποιους τέτοιου γεγονότος, ανεξάρτητα εάν κατέχετε το πανάκριβο Samsung S8 ή κάποιο πολύ πιο οικονομικό κινητό!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com