Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Mi WiFi (Mi WiFi 3.1.17 GR και EN).

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία Xiaomi σίγουρα την ξέρετε. Όσοι λοιπόν την παρακολουθείται, ξέρετε ότι έχει βγάλει μέχρι στιγμής 6-7 διαφορετικά μοντέλα router, όχι modem-router, που έχουν πολύ καλές αποδώσεις και χρειάζεται να έχετε μία αντίστοιχη εφαρμογή για να μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Από σήμερα, εδώ θα βρίσκεται πια την πιο τελευταία έκδοση του προγράμματος στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Παρουσίαση του διαφόρων μοντέλων router που έχει βγάλει η Xiaomi, μπορείτε φυσικά να βρίσκετε στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας της Xiaomi.  Υπόψιν μην ξεχνάτε ότι μιλάμε πάντα για ρούτερ και όχι μόντεμ-ρούτερ. Αυτό σημαίνει ότι ο ρούτερ μπαίνει πάντα μετά το μόντεμ του πάροχου μας. Δηλαδή, δεν μας ενδιαφέρει εάν έχουμε γραμμή ADSL ή VDSL, αφού άλλος ασχολείται με αυτό το κομμάτι. Τα ρούτερ της Xiaomi ασχολούνται με το δίκτυο μας. Τα συστείνω κυρίως για το πολύ δυνατό ασύρματο σήμα που έχουν, κυρίως οι τελευταίες εκδόσεις που έχουν και 4 κεραίες. Υπόψιν τα σχεδόν όλα τα ρούτερ της Xiaomi είναι dual-band, δηλαδή υποστηρίζει 2.4GHz και 5GHz.

Διαφήμιση

Ελληνική έκδοση

Το Mi WiFi, στην έκδοση που βρίσκεται αυτή την στιγμή, μπορεί να διαχειριστεί router που φέρει firmware 2.x.x. Εάν έχετε ακόμα την παλιότερη έκδοση, αναβαθμίστε τον router ώστε να μπορείτε να τον διαχειρίζεστε καλύτερα. Το πιο καινούργιο firmware και πως να το εγκαταστήσετε, θα το δείτε στην σελίδα του ρούτερ.

Google news

Για να κατεβάσετε το τελευταίο firmware, μπορείτε να το βρείτε από εδώ: MiWiFi – 下载

Blackshark WW Gshopper Many GEOs

Το αυθεντικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ (υποστηρίζει μόνο κινέζικα): www1.miwifi.com/miwifi_download.html
Στο Playstore θα βρείτε μόνο την stable έκδοση που υποστηρίζει μόνο αγγλικά και είναι κάμποσες εκδόσεις πίσω από εδώ: Google Playstore

Η έκδοση που βρίσκεται εδώ είναι η developers, που κανονικά δεν κυκλοφορεί εκτός Κίνας και σε γλώσσας άλλη από τα κινέζικα. Για τον λόγο αυτό, η εφαρμογή είναι κλειδωμένη να δείχνει μόνο μία γλώσσα, εξού και οι δύο εκδόσεις της εφαρμογής.


Την τελευταία ελληνική έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: [restrict] https://www.mediafire.com/download/hwq4ffs4jdc0t6g [/restrict]

Στην περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε κάποιον router της Xiaomi, μπορείτε να βρείτε είτε στο Coolicool, είτε στο Banggood, είτε στο Geekbuying, είτε στο TomTop ή τέλος στο Lightinthebox.

English Version

I guess all of you who are the owner of a Xiaomi Router, know the existence of Mi WiFi app. From the app you can set up and control all functions of your Xiaomi router.The app can be found in 2 versions, stable and developers (beta).

You can download the latest firmware for your Xiaomi router from here: MiWiFi – 下载

The stable version of the app can be found at Google Playstore.

The developers version of the app, you can originally download it in Chinese of course from Mi Market.

The developers version is meant to exist only in China and this is the only reason it comes out only in Chinese from the company. For this reason, the app has an internal lock to this language. So the version you find here is in English only and this will show, despite the system language of your mobile or tablet.

The latest version in English you can download it from here: [restrict] https://www.mediafire.com/download/ab9xj6m8wh6ogat [/restrict]

In case you want also to buy a Xiaomi router, you can find all models at low price at Coolicool or at Banggood or at Geekbuying or at TomTop or at Lightinthebox.

[profilepress-login id=”3″]


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram