Μάθαμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το OnePlus 5! Εσείς το μάθατε!?

Μοίρασε την γνώση...

Ξέρουμε εδώ και κάμποσο καιρό ότι μέσα στον Ιούνιο αναμένουμε να μας παρουσιάσει η OnePlus την τελευταία έκδοση που έχει κατασκευάσει, το OnePlus 5. Σήμερα όμως μάθαμε πότε ακριβώς θα το κάνει αυτό…

Αιτία για να το μάθουμε ήταν ένα εσωτερικό εταιρικό email μεταξύ εργαζομένων στην OnePlus, που κατά λάθος κυκλοφόρησε και πιο έξω. Μέσα εκεί αναφέρεται με ακρίβεια η ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης του OnePlus 5, που όπως είπαμε ήδη ξέραμε ότι θα ήταν μέσα στον Ιούνιο.

 

Όπως βλέπετε και στο email που διέρρευσε, φαίνεται ότι τελικά η πολυναμενόμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου OnePlus 5 θα είναι στις 15 Ιουνίου. Πάντως όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, η εταιρεία δίνει μία τελευταία ευκαιρία στο ν’ αποκτήσετε το προηγούμενο μοντέλο, το OnePlus 3T, καθότι μετά την ανακοίνωση του 5, θα σταματήσει να το διαθέτει προς πώληση και θα μπορείτε να το βρείτε μόνο σε κινεζομάγαζα, όπως πχ το Coolicool που το διαθέτει μάλιστα από την EU αποθήκη του για να είστε σίγουροι ότι θα γλυτώσετε τυχόν τελωνεία!

Πάντως αυτό που ξέρουμε και επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής είναι τα χαρακτηριστικά του, που αναφέρουν Snapdragon 835, Adreno 540 GPU, 8GB RAM κατά πάσα πιθανότητα, με 64GB/128GB αποθηκευτικού χώρου με microSD υποδοχή. Όσο για την οθόνη ακούγονται όλα τα σενάρια, δηλαδή ότι μπορεί να έχει είτε FHD οθόνη είτε 2k οθόνη.

Εάν πάντως βιάζεστε να το προπαραγγείλετε, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com