Νέα έκδοση κινητού βγάζει η Xiaomi ή μόνο του Xiaomi Mi6!?

Μοίρασε την γνώση...

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία ναυαρχίδα της Xiaomi, το Xiaomi Mi 6 είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό κινητό, ανθεκτικό, κάτι που ο καθένας θα ήθελε ν’ αποκτήσει. Επίσης οτιδήποτε έχει σχέση με την Xiaomi, βγαίνει αμέσως σαν φήμη, εάν ακουστεί κάτι, ακόμα και το παραμικρό. Σήμερα λοιπόν είδαμε, όχι μόνο ακούσαμε, στο site της ΤΕΝΝΑ ένα νέο (?) μοντέλο της Xiaomi.

Η κωδική ονομασία του κινητού που είδαμε είναι MCT1. Πολλοί αναφέρουν στο διαδίκτυο ότι μάλλον είναι κάποιο νέο μοντέλο της Xiaomi, εγώ πιστεύω ότι κοιτάμε κάποια custom έκδοση του πολύ γνωστού μας πια Xiaomi Mi 6.

Η έκδοση αυτή έρχεται με διαστάσεις 145.17 × 70.49 × 7.45mm και βάρος 168g. Από τα νούμερα βλέπουμε ότι ενώ έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Mi6, είναι λίγο πιο βαρύ. Τα υπόλοιπα στοιχεία που μαθαίνουμε από την διαρροή από το ΤΕΝΝΑ, είναι ότι μιλάμε για ένα κινητό με διαστάσεις οθόνης 5.15 ίντσες και ανάλυση 1080p. Η μπαταρία του είναι μία των 3250mAh, ενώ θα διαθέτει κάποιο οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.4GHz, με 6GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο. Η μπροστινή του κάμερα θα είναι μία των 8MP, ενώ στο πίσω μέρος θα έχει μία διπλή κάμερα των 12MP. Απ’ ότι φαίνεται υποστηρίζει και την αναγκαία για πολλούς από εμάς Β20.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η μόνη διαφορά είναι το βάρος, αν και κοιτώντας στο πίσω μέρος, βλέπουμε στο κάτω μέρος της πλάτης ένα σηματάκι που μοιάζει με WiFi ή NFC logo. Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό, θα το δούμε όταν βγει και επίσημα στην αγορά.

Παρόλο που ξέρουμε ότι η Xiaomi έχει παρουσιάσει πολλές φορές πρόβλημα με την ποσότητα παραγωγής των κινητών της, πολλοί θα πούνε τι πάει και φτιάχνει νέα έκδοση ενώ δεν προλαβαίνει να φτιάξει τις εκδόσεις που έχει ήδη ανακοινώσει. Εγώ λέω να κάνουμε λίγο υπομονή και λογικά θα μάθουμε τι έχει στο μυαλό της η εταιρεία.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com