Νέο σκάνδαλο με τα Samsung S8. Χρησιμοποιεί διαφορετική Flash Memory από αυτή που λέει! Δείτε πως θα βρείτε τι έχετε εσείς!

Μοίρασε την γνώση...

Τελικά δεν έχουν τέλος τα προβλήματα με το νέο μοντέλο της Samsung, το S8. Μετά την κόκκινη οθόνη, την ασύρματη φόρτιση, τώρα βγήκε στην επιφάνεια ότι χρησιμοποιεί υποδεέστερες Flash μνήμες από αυτές που αναγράφονται στο επίσημο site της εταιρείας! Ας δούμε λοιπόν τι βρήκαμε πάλι.Η όλη ιστορία ουσιαστικά ξεκίνησε κατά τύχη όταν ένας χρήστης του XDA που έχει κινητό Samsung S8 (SM-G950FD) με τον Exynos 8895, ψάχνοντας βρήκε ότι έχει UFS 2.1 αποθηκευτικό χώρο. Θέλησε μετά να δει εάν και οι υπόλοιποι χρήστες των S8/S8+ είχαν τον ίδιο τύπο αποθηκευτικού χώρου και να συγκρίνει πιθανές διαφορές στην ταχύτητα. Φάνηκε λοιπόν ότι ενώ όλοι οι ιδιοκτήτες των S8+ είχαν UFS 2.1 flash μνήμη, οι χρήστες του S8 άλλοι είχαν UFS 2.1 flash μνήμη, άλλοι όμως είχαν υποδεέστερη μνήμη, UFS 2.0. Δείτε τι έδειξαν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Αρχικώς η Samsung ανέγραφε στη σελίδα του μοντέλου ότι έχει για εσωτερικό χώρο την έκδοση 2.1, μετά όμως το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, η ανάρτηση αυτή στην σελίδα έχει αφαιρεθεί! Ο αστερίσκος που υπάρχει στη σελίδα αναφέρεται στη μνήμη και στο είδος του εσωτερικού χώρου, όχι τον τύπο φυσικά. Δείτε παρακάτω τι έγραφε πριν και τι τώρα η σελίδα.

Διαφήμιση

Η διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο μοντέλων δεν είναι είναι φοβερή. Απλώς είναι ότι μία μεγάλη εταιρεία σαν την Samsung εξαπάτησε τους πελάτες της, πουλώντας τους κάτι υποδεέστερο στην τιμή που πουλάνε το κανονικό. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές flash μνημών στο κόσμο.

Google news

Εάν είστε κάτοχος ενός κινητού Galaxy S8 και θέλετε να δείτε εάν είστε από τους εξαπατημένους ή όχι, υπάρχει τρόπος να δείτε τι Flash μνήμη έχετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάτε στο Play Store και κατεβάζετε στο κινητό σας την εφαρμογή AndroBench. Εάν είστε στους άτυχους και έχετε τελικά UFS 2.0, θα πρέπει να δείτε τελική ταχύτητα στα 500MB/s – 600MB/s. Εάν είστε στους τυχερούς και έχετε UFS 2.1 η τελική ταχύτητα που θα δείτε θα είναι 750MB/s με 800MB/s. Για να δείτε το είδος της flash μνήμης, θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση τον Material Emulator από το Play Store και να γράψετε την εξής εντολή χωρίς τα εισαγωγικά: “cat / proc / scsi / scsi”. Συγκρίνεται τ’ αποτελέσματα με τον πίνακα παρακάτω.

AliExpress WW Blackshark WW

Κανονικά τα Galaxy S8 S8+ είναι να κυκλοφορήσουν στις 18 Μαΐου στην Κίνα. Στην Ελλάδα ήδη υπάρχουν διαφημίσεις σχετικά με τα δύο μοντέλα και μπορείτε να τα αποκτήσετε από τις μεγάλες αλυσίδες. Εάν είστε κάτοχος του S8, καλό θα ήταν να κάνετε τον έλεγχο για να δείτε τι έχετε. Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει σχολιάσει σχετικά το γεγονός, εάν θα προβεί σε κάποια αποζημίωση ή κάτι άλλο. Μόλις μάθουμε πάντως θα σας ενημερώσουμε, οπότε μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram