Πάει για το 2018 το λανσάρισμα του iPhone 8?

Μοίρασε την γνώση...

Ακόμη περισσότερα στοιχεία συνηγορούν στο ότι τελικά το iPhone 8 δεν θα παρουσιαστεί τον φετινό Σεπτέμβριο, αλλά μέσα στο 2018.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια συσκευή με οθόνη OLED, ωστόσο οι τεχνικές λεπτομέρειες που θέλει να κάνει στο iPhone 7 και iPhone 7 Plus δείχνουν ότι μάλλον φέτος η εταιρεία θα απασχοληθεί μόνο με τους ελέγχους και την προώθηση των iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

Διαφήμιση

Το παράδειγμα της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Note 7, που αργότερα εμφάνισε τα πολύ γνωστά προβλήματα με την μπαταρία, είναι αρκετός λόγος ώστε η Apple να μη βιαστεί να κυκλοφορήσει οποιοδήποτε μοντέλο χωρίς πρώτα να το ελέγξει ενδελεχώς. Εξάλλου, η εταιρεία έχει καταφέρει να κάνει την ποιότητα συνώνυμο των έξυπνων συσκευών, κάτι που δεν θα θέλει με τίποτα να αλλάξει…

Google news

Πηγή

Zaful WW Hekka

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram