Ποινές φυλάκισης έως 10 χρόνια για όσους διανέμουν πειρατικό υλικό μέσω Kodi

Μοίρασε την γνώση...

Συνεχίζονται τα “ευχάριστα” νέα για τους χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας Kodi, με την Βρετανική κυβέρνηση να ετοιμάζει ποινές φυλάκισης από 2 έως 10 χρόνια για αυτούς που streamάρουν παράνομα υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Η είδηση έρχεται να προστεθεί στην απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας που έκρινε παράνομη την πώληση των TV boxes με προεγκατεστημένο το Kodi (μαζί με τα παράνομα add-ons) στην Ευρώπη.

Geekbuying WW

Όπως σημειώσαμε και στην προηγούμενη αναφορά μας, το Kodi θεωρητικά χρησιμοποιείται από τους χρήστες ως media center, αλλά η ΕΕ γνωρίζει ότι η πλειοψηφία των χρηστών το προτιμά για να παρακολουθεί δωρεάν υλικό μέσα από τα εκατοντάδες add-ons που μπορεί να βρει κανείς πανεύκολα. Προφανώς, δεν μπορεί να βάλει φρένο στην χρήση του open-source λογισμικού, αλλά προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται τουλάχιστον στο επίπεδο πώλησης αυτών των συσκευών.

Διαφήμιση

Σε ό,τι αφορά τις ποινές φυλάκισης, κρατήστε ότι αφορούν όσους πιαστούν να streamάρουν πειρατικό υλικό και όχι τον οποιοδήποτε χρήστη “έτυχε” να παρακολουθεί π.χ. μια ταινία μέσα από κάποιο add-on. Αν βέβαια κυνηγήσουν πραγματικά τους διανομείς του πειρατικού υλικού, τότε είναι σίγουρο ότι οι υπόλοιποι χρήστες δεν θα βρίσκουν τόσο εύκολα αυτά που θέλουν στα add-ons τους.

Google news

Πηγή

Govee Many GEOs Atlas VPN

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram