Τα βρήκανε τελικά η ΝΟΚΙΑ με την Apple και ανακοινώνουν συνεργασία!

Μοίρασε την γνώση...

H Nokia και η Apple εδώ και πάρα πολύ καιρό ήταν στα μαχαίρια. Αιτία φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από την διαφωνία τους πάνω σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απ’ ότι φαίνεται όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν σε μία πολυετή παραχώρηση άδειας χρήσης πατέντας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, εκεί που ήταν αντίπαλοι και ταυτόχρονα αντίδικοι στις δικαστικές αίθουσες, τώρα να γίνονται επιχειρηματικοί εταίροι!

Διαφήμιση

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής φυσικά δεν έχουν αποκαλυφθεί. Αυτό που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι η Nokia θα λάβει μία προκαταβολή από την Apple και επιπλέον έσοδα στη διάρκεια της συμφωνίας.

Google news

Αυτό που τελικά αναφέρθηκε είναι ότι η Nokia μετά από αυτή την συμφωνία, θα παραχωρήσει συγκεκριμένα προϊόντα υποδομών δικτύου και υπηρεσίες στην Apple. Από την άλλη μεριά, η Apple θα επαναφέρει τα ψηφιακά προϊόντα υγείας στη λιανική και τα διαδικτυακά καταστήματα. Μαζί, θα εξερευνήσουν επίσης πιθανή μελλοντική συνεργασίας σε ψηφιακές πρωτοβουλίες του τομέα υγείας.

Gshopper Many GEOs Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram