Τα βρήκανε τελικά η ΝΟΚΙΑ με την Apple και ανακοινώνουν συνεργασία!

Μοίρασε την γνώση...

H Nokia και η Apple εδώ και πάρα πολύ καιρό ήταν στα μαχαίρια. Αιτία φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από την διαφωνία τους πάνω σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απ’ ότι φαίνεται όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν σε μία πολυετή παραχώρηση άδειας χρήσης πατέντας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, εκεί που ήταν αντίπαλοι και ταυτόχρονα αντίδικοι στις δικαστικές αίθουσες, τώρα να γίνονται επιχειρηματικοί εταίροι!


Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής φυσικά δεν έχουν αποκαλυφθεί. Αυτό που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι η Nokia θα λάβει μία προκαταβολή από την Apple και επιπλέον έσοδα στη διάρκεια της συμφωνίας.

Αυτό που τελικά αναφέρθηκε είναι ότι η Nokia μετά από αυτή την συμφωνία, θα παραχωρήσει συγκεκριμένα προϊόντα υποδομών δικτύου και υπηρεσίες στην Apple. Από την άλλη μεριά, η Apple θα επαναφέρει τα ψηφιακά προϊόντα υγείας στη λιανική και τα διαδικτυακά καταστήματα. Μαζί, θα εξερευνήσουν επίσης πιθανή μελλοντική συνεργασίας σε ψηφιακές πρωτοβουλίες του τομέα υγείας.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com