Το καλοκαίρι ξεκινά με δώρο 3GB!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι όσοι έχουμε κινητό, τα MB ή ακόμα καλύτερα τα GB που μπορεί να δίνει η εταιρεία μας παροχή τηλεφωνίας, είναι πάντα χρήσιμα. Λόγω λοιπόν του Αγ. Πνεύματος, η Vodafone μας έχει ένα δωράκι!Εάν είσαι λοιπόν συνδρομητής Vodafone, συμβολαίου ή καρτοπρογράμματος, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας, στείλε σήμερα στο 1339 το γράμμα Ν και θ’ αποκτήσεις 3GB έξτρα δωρεάν internet για το κινητό σου.

Τα δωρεάν GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το Σάββατο 3/6 έως και τη Δευτέρα 5/6 και είναι μόνο για το κινητό σου και όχι για άλλες συσκευές. Επίσης έχεις δικαίωμα ενεργοποίησης μόνο μία φορά.

Διαφήμιση

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram